Börjat Boa?

Hejsan Tjejer!

Hur har ni det? Nu börjar våren göra anspråk att vara här på riktigt och alldeles snart är det sommar och Juni =)

Har ni börjat boa och förberett för bebisen än? Själv börjar jag att få liiiite smått panik....är andra barnet så behöver ju inte köpa på mej så mycket, men spjälsäng, tvätta kläder, göra iordning en byrå, köpa syskonvagn och sådant lite små plock är det ju iaf :) och jag har inte börjat alls än! Men tänker i mitt stilla sinne att än är det lång tid kvar och att jag nog hinner de veckor jag är ledig innan bebis kommer :) 

Hur gör / tänker ni?

En underbar son född juli-13 och väntar nr2 med bf 7/6-15
7 år sedan ´

Sv: Börjat Boa?

Hej!
visst är det skönt med liiite vår!! :)

haha, ja det är samma här - andra barnet så det är mycket som redan är klart. Men, dubbelvagn har vi faktiskt köpt och fick hem häromdagen, det känns skönt! Å andra sidan ska vi tapetsera/måla om ett rum åt bebisen, det är ju egentligen ingen kris om det inte är klart innan den kommer för det dröjer ju ganska länge innan den har glödje av det, men jag vill gärna ha det klart. Och så vill jag tvätta soffkuddarna, vår gigantiska matta, såna saker som man känner samlar en del damm och smuts får jag panik över nu när en liten, alldeles ny människa ska komma. :)

Och jag känner att tiden går dels långsamt, men när det gäller att hinna med sånt här så går det väldigt fort, helgerna försvinner så snabbt på våren.

7 år sedan ´

Sv: Börjat Boa?

Hej Tjejer,

Härligt med vår och att det inte är så långt kvar nu!

Vi är nästan helt klara, det är vårt andra barn med och det är en till pojke så vi har det mesta.

Vi har tapetserat hans rum, varit på Ikea och satt upp skåp, varit på vinden och hämtat ner alla kläder som jag sorterat efter storlek och vikt in. Tagit fram spjälsängen bara att tvätta lakan =) känns skönt då jag bara blir tröttare och tröttare.

Vi planerar inte att köpa syskonvagn då vår son som nu är 2 inte åker vagn längre däremot tänkte vi skaffa en stå/sitt bräda till vår vagn.

Sen är det bärsele vet inte vilken jag ska köpa vi hade en babybjörn miracle och den var hemsk...tips mottages om ni vet en som är bekväm då jag tror att en bärsele kommer användas mycket denna gång hihihi

Må så gott!

7 år sedan ´

Sv: Börjat Boa?

Jo vill bara tillägga att jag kommer inte ha någon ledig tid innan ankomsten, jobbar till 3 veckor innan BF och sen tar jag mammaledigt med älsta sonen till lillebror kommer vill ha lite egentid med honom.

7 år sedan ´

Sv: Börjat Boa?

Oj vad ni är förberedda Helene:83 :)! Jag ska gå hem ungefär likadant som du, ett par veckor innan och då kommer ju storebror att vara hemma med mig också - så då blir det säkert inte så mycket gjort av den här typen av saker. Men men, det går säkert bra oavsett om vi hinner allt vi tänker oss eller inte... hoppas jag! :)

JennyM
2 JennyM
7 år sedan ´

Sv: Börjat Boa?

Jag har sorterat kläderna. Bebisen kommer till att börja med sova i vårt sovrum i vårt första barns spjälsäng. När tiden är mogen kommer det äldre barnet att få det rum som jag använder så att syskonet kan överta det äldre barnets rum som är mer anpassat för ett mindre barn. Vi kommer att kolla på begagnad vagn men annars är inga större inköp planerade.

wanks
3 wanks
7 år sedan ´

Sv: Börjat Boa?

Vecka 30 imorgon.. Herregud som tiden springer iväg.. Jag jobbar 3 veckor till sen börjar allvaret. Syskonvagn ska köpas in, en byrå, lite kläder och lite annat smått och gott. Det känns så himl nära nu och min dotter på 16 månader känner också att det äe något stort på G. Går och klappar magen mest hela tiden. Pussar på den och pekar och säger bebis. Ska bli så spännande och se hur hon reagerar vid deras första möte. Jag har iaf införskaffat blöjor till första tiden, kläder till första tiden, flaskor om amningen inte skulle funka, nappar om hon tar napp, snuttefiltar och en liten spjälsäng. Skötbord har jag sedan innan och mycket annat. Men ska köpa badbalja på stativ i slutet av april i ullared fick höra att de var billiga där. Så. Jo lite har vi börjar boa. Hur mår ni alla? Jag känner mig så himla tung, stor och otymplig. Men det är mysigt med alla rörelser och sparkar. Jag har även börjat få väldigt mycket förvärkar fick jag med minéa med. Sen haft samandragningar sedan vecka 18,20. Har även börjat känna en ilning nerråt slidan. Så tror att bebis är påväg att fixera sig. Men ska till bm om 1,5 vecka så då får vi se :) ska bli så spännande. Ska in på tul. Den 1 april. Ska bli spännande och se vad den väger om den lagt på sig något sedan sist. Sist vägde den 855g i vecka 28/29. Ha det bra allihopa.
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne