Novemberbebis

nu är våran månad äntligen här!! :) har BF om 14 dagar och kan knappt bärga mig :D mått så fantastiskt bra under största delen av graviditeten! Men börjar bli less all denna vätska i benen! Hur har ni mått? Är ni leds? Har någon hunnit få innan BF? :) hoppas ni får en fantastisk fortsatt graviditet och att förlossningen går galant när det väl är dags :) kram!

 

 

 

 

 

flora
3 flora
9 år sedan ´

Sv: Novemberbebis

Äntligen november :) fast jag har drygt 4 v kvar till bf 28/11.

Mår hyfsat bra, men har fått karpaltunnelsyndrom i händer och fingrar, hemsk foglossning i ljumskar och blygben samt svullna ben och fötter. Inte lätt att få på sej stödstrumpor på morgonen med en stor mage i vägen och svullna och öma fingrar!!

Men samtidigt så är det mysigt att känna bebisen röra sej och titta på magen. Nu är det liksom snart över och samtidigt som jag längtar otroligt mycket känns det lite sorligt. Det är blandade känslor.

Ska bli spännande att läsa om allas bf här, när bebis behagar att komma ut :)

Babsy
6 Babsy
9 år sedan ´

Sv: Novemberbebis

Har bf den 14/11, o igångsättning samma dag om inte lillan vill ut innan. Är jätte nervös, men samtidigt är det skönt att det snart är över. Lycka till alla andra november mammor!

 

 

Storebror föddes 2013-01-03, lillasyster föddes 2014-11-18.

9 år sedan ´

Sv: Novemberbebis

 

Flora: vad är det för nått som händer med dina händer å fötter när man har det? Låter inte alls kul :/ 4 veckor kvar låter iaf mycket trevligare!:) hoppas allt går bra innan och under förlossningen :)

Babsy: hur kommer det sig att du blir igångsatt? :) va skönt att du ändå "vet" när hon ska komma ut om ingenting händer innan :) här uppe får man gå över 17 dagar innan man sätts igång å jag tror jag skulle bli tokig i all väntan då :P 

 

 

 

 

flora
3 flora
9 år sedan ´

Sv: Novemberbebis

Karpaltunnelsyndrom sitter i händerna.

Tydligen har man en nerv som går i karpaltunnel som sitter i handloven, och när man samlar vätska som gravid, klämms nerven. Och man får dommningar, stickningar och ömma fingrar. Ska gå över av sig själv. Men man kan få det som icke gravid med.

Babsy, jag blev också nyfiken på igångsättningen. Har du blivit det förut? Hur går egentligen en igångsättning till ?

Babsy
6 Babsy
9 år sedan ´

Sv: Novemberbebis

Hoppas det går bra för er! :) tiden kommer gå fort! Vi har bestämt via aurora att jag inte ska gå över, jag gick över förra gången. 

Storebror föddes 2013-01-03, lillasyster föddes 2014-11-18.

Nikoba
5 Nikoba
9 år sedan ´

Sv: Novemberbebis

17 dagar till bf idag, och fick göra ul för att se hur bebis låg. Säte såklart så genomgått ett lyckat vändningsförsök idag. Sjukt otäck upplevelse då jag fick blodtrycksfall av trycket och smärtan! Phu.. Hoppas jag slipper göra om det! Ul på måndag igen för kontroll.

Längar så efter bebis! Snart snart snart tjejer är det dags för oss tjejer! 

Emma | mamma till Casper -11 och Clara -14

flora
3 flora
9 år sedan ´

Sv: Novemberbebis

Låter inte kul med vändningsförsök, Nikoba. Hoppas att bebis ligger kvar på rätt håll så du slipper ett nytt vändningsförsök. Här är läget lite oroligt just nu. Hade brunblandade flytning i morse. Gammalt blod? Har sköra slemhinnor som ömmar & svider efter mys med mannen :( Ska ringa bm & höra vad hon tycker om detta.
Jojen
2 Jojen
9 år sedan ´

Sv: Novemberbebis

Bf igår men ännu ingen bebis. Har haft känningar och förvärkar under flera dagar nu men inga riktiga värkar än. Längtar så efter att det ska sätta igång! Med dottern blev jag igångsatt så jag vet inte riktigt hur det känns när det sätter igång av sig själv. Snart får vi träffa våra små, hurra!
flora
3 flora
9 år sedan ´

Sv: Novemberbebis

Jag är fundersam på de här med förvärkar. Hur ska de kännas ? Som lätt mensvärk eller? Båda mina förlossningar har börjat med värkar direkt. Jojen, hur känns dina förvärkar?
Jojen
2 Jojen
9 år sedan ´

Sv: Novemberbebis

Flora: Mina förvärkar är som en sammandragning med lätt mensvärk, magen blir stenhård och det gör lite ont. De senaste dagarna har det gjort ondare än tidigare så jag hoppas att det betyder att det närmar sig! Minns knappt hur de riktiga värkarna känns men jag antar att minnet återvänder när det väl kör igång på riktigt. :)
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne