Hur mår ni?

Hej alla Glada Juni mammor!

Hur mår ni?

Väntar mitt andra barn och kommer inte ihåg att jag mådde så här illa så tidigt....

Jag är som åksjuk hela dagarna, har värk i ryggen och brösten känns tillochfrån som dom väger ton(fast mina e små).

Jag är i vecka 5 måste äta var 3 timme annars mår jag pyton.

Hur som helst är jag lycklig då jag vet att något fantasktiskt kommer att hända i slutändan =)

8 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Jag mår också illa! Det gjorde jag inte förra gången, när jag var gravid med sonen, däremot mådde jag illa första gången, när jag var gravid med dottern. Så jag tänker att det kanske är en tjej nu ;)
8 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Jag har börjat känna ett lätt illamående de senaste dagarna, det minns jag inte att jag gjorde alls med första barnet. Men det är inte så farligt än, å andra sidan är jag bara precis i början på v 6 så det kan säkert komma.

8 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Jag mår faktiskt förvånadsvärt bra. Lite ömma/svullna bröst samt molvärk till och från. 
Är lite tröttare än vanligt. Samt fryser lite. Har fått en liten liten blödning med som nu är inne på 3:e dagen. Men annars mår jag super :) 

Har till och med fårr starkare naglar :) Är nu i vecka 6 (5+4).

Jag mådde inte speciellt bra när jag plussade. Hade massa olika symptom då. 
Men jag har hört att det är vanligt att dom försvinner samt kommer tillbaka. 

8 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Förutom att jag är galet trött och öm i brösten mår jag hur bra som helst! :-) minns att jag mådde illa och hade huvudvärk i princip varje kväll när jag väntade dottern, dock kommer jag inte ihåg vilken vecka det började i.. Är i v 7 nu :-) 

Agnes -2013 och Oliver -2015, det bästa som hänt oss <3
Jibe
3 Jibe
8 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Mår också illa men kände ingenting när jag väntade min son. Märkligt hur olika de kan vara!
8 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Har spytt varje morgon/förmiddag sedan vecka 6+0. Kommer inte ens upp ur sängen utan att spy. Så just nu lever jag med en hink bredvid sängen samt en flaska med fruktsoda (är det enda som funkar). I övrigt har jag molande värk i mage och rygg, ömma bröstvårtor och bröst som inte får plats i bh längre. Är otroligt trött och matt men det beror främst på att jag mår illa hela dagarna och kan äta först på kvällarna efter 18. Hoppas att det vänder snart :) 

8 år sedan ´

Jahapp...

Har haft rosa/bruna flytningar nu i snart en vecka. Nu på kvällen så kom det ut en liten slempropp och så börjar det komma färskt blod. Så det är väl bara att ställa sig in på ett missfall nu :'( 

 

8 år sedan ´

8+1

Jag har mått väldigt bra hittills, tröttare än vanligt, ömma bröst och humöret går upp och ner. Illamående har jag haft nu 2 dagar efter att jag slutat vaka på morgonen Annars ingenting. Hade väntat mig lite mera symtom så att man säkert visste att man är gravid. ( första gången). Men plusset är ju väldigt tydligt så.

8 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Gravid 8+3 Mår illa då och då men denna vecka har jag mått helt ok. Är hungrig hela tiden vilket är sjukt jobbigt. Är bara sugen på mat och inte sötsaker vilket är jätte skönt ska på tidigt ultraljud nästa vecka då jag är inte säker på vilken vecka jag är i pga oregelbunden mens
8 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Har större hungerkänsla nu än tidigare. Jag skall nu på torsdag till rådgivningen. (bor i finland, lite annorlunda än i sverige) och 7.11 skall jag på blodprov. Hoppas få veta lite mera efter det. Är det ditt första barn du väntar?

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne