jobbar ni?

hej! hur går det graviditeten eran? mycket rörelser å mys på kvällarna? tänkte höra om ni fortfarande jobbar ? själv har jag ansökt om havandeskapspenning 100% från och med den 16/9 då jag har BF den 16/11. har ett rätt så knepigt jobb där jag jobbar med skadedjur alltså involverar det både gift och tunga lyft, sen otroligt trånga utrymmen där man måste åla sig under husgrunder eller krypa uppe på vindar. kör ca 100 mil i veckan ibland mer. så jag hoppas verkligen jag kommer få en godkänd ansökan !!

Nikoba
5 Nikoba
9 år sedan ´

Sv: jobbar ni?

Allt bra här! Njuter av svalare väder. ;) Mycket sparkar och rörelser och lagom stor mage. :)

Jag fick tidig havandeskapspenning för riskfyllt & fysiskt arbete beviljat under semestern, så jag har inte jobbat sen början av juli. = underbart och knappt några känningar av foglossningen längre heller. :)
Så nu är det hemmamys med sonen fram till slutet av november som gäller. Dock går han på dagis några timmar om dagen så jag får vila lite också. ;) <3

Håller tummarna för dig att du också får din beviljad!

Emma | mamma till Casper -11 och Clara -14

9 år sedan ´

Sv: jobbar ni?

så mysigt :) hoppas du slipper foglossningarna fram tills BF :) jag har inte haft nå känningar alls, hoppas det förblir så! :) 

flora
3 flora
9 år sedan ´

Sv: jobbar ni?

Hej på er :) Jag jobbar fortfarande, men slutar till 1/10. Har ett tungt jobb med lyft hela dagen. Har ansökt graviditetspenning, så vi får väl se. Borde gå igenom, för jag kan inte bli omplacerad & jag kommer inte kunna utföra mitt arbete. Är redan svårt som det är, tur man har förstående kollegor :) Har ligaments smärtor :( Inte skönt alls, men det gäller att hålla igång & röra på sej. Ska börja på gravidyoga nästa vecka, ska bli sååå skönt. Tjohalia90, dom borde inte neka dej grav penning, de går ju inte jobba som du gör med magen! Håller tummarna.
9 år sedan ´

Sv: jobbar ni?

Jag håller tummar och tår att du får en godkänd ansökan! Hur lång väntetid brukar det vara där ni kommer ifrån? Här i norr tar det ca 3-4 veckor har jag hört.. Ringde in idag för att kolla så att alla papper såg bra ut så dom inte efter 4 veckor behöver komplettera några uppgifter och som tur var såg allt bra ut :) 

kan ni boka in faderskapstid innan BF eller måste ni vänta tills barnet är fött? Här uppe kan det ta upp till 2 månader innan man ens får en tid! 

9 år sedan ´

Sv: jobbar ni?

Jag hade inte ens klarat av att jobbat om det så vore ett kontorsjobb! Pluggar just nuoch de få timmarna jag spenderar i skolbänken tar kål på mig! Har kraftig foglossning som bara blir värre och värre och jag är inte beräknad förens 20 november ! En evighet dit:)  hoppas du blir beviljad, Själv är jag glad att jag slipper ha med försäkringskassan att göra, så här pluggas det på hela  graviditeten och tiden efter oxå för den delen :) 

flora
3 flora
9 år sedan ´

Sv: jobbar ni?

Vet inte hur lång vänte tid här är på beslut fr fk, jag bor i Nord västra skåne. Hoppas att det inte tar förlång tid. Det står att man ska få beslut inom 30 dagar, sen om det funkar så i verkligheten är ju en annan femma. 

faderskapsbevis har jag inget minne av att det tog sådan tid när vi väntade våra anndra barn. Vi fick det fixat snabbt kommer jag ihåg. Men nu är det 5 år sedan sist, och med denna behöver vi inte för vi är gift :)

smultrongryn, trist med sån hemsk foglossning!!

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne