flora
3 flora

Har ni berättat för någon än?

Idag berättade jag för mina föräldrar att jag är gavid igen.

Fick tyvärr berätta det i telefon för dem, och de blev riktigt chockade. Väldigt överraskade och chockade.

Och så har jag berättat för min bästa vän med.

:)

Tilja
1 Tilja
10 år sedan ´

Sv: Har ni berättat för någon än?

Var tvungen att berätta tidigt för föräldrar å svärisar pga att jag behöver hjälp med tyngre sysslor å gårn när sambon inte är hemma... Å där vi gjorde det till en 'happening' när vi berättade om första graviditeten så blev detta väldigt odramatiskt per telefon. :) Fick också förbereda min stackars chef (som även är en vän) som haft ett helsike med vikarier under min nuvarande mammaledighet, att han kanske måste börja tänka ut nån ny lösning...

Jag tänker att; vare sig pyret stannar eller inte så är mina nära med på tåget å kan planera lite, förstå varför jag mår illa å behöver äta ordentligt, hänger på MVC osv. Stannar INTE pyret förstår de varför jag är ledsen. 

flora
3 flora
10 år sedan ´

Sv: Har ni berättat för någon än?

Tilja - visst är de skönt att föräldrar & svärisar vet tidigt. Min förra graviditet sluta med ett ma i v 12 & då fick vi berätta att de bli ingen bebis, & dom visste varför vi mådde som vi mådde. & även chefen när jag ringde & sjukskrev mej. Fast nu har jag inte berättat för chefen än.
10 år sedan ´

Sv: Har ni berättat för någon än?

är i v 11 och berättade redan vid plusset för de närmsta. Fick ett mf i januari så dethär lilla pyret borde väl ända stanna därinne tänker jag ;p 

kommer försöka hålla det hemligt för alla andra, men eftersom att jag blir stor fort så är det nog kört om redan någon vecka, och det böra ju bli för varmt med tjocka stora tröjor som döljer oxå ;)  vill helst verkligen se att det är något därinne innan alla får veta :) 

10 år sedan ´

Sv: Har ni berättat för någon än?

Ja.. nästan alla vet nu. Berättade för chef och kollegor i fredags. Kan bara hålla tummarna för att lillbullen stannar där. Är i v. 11 (10+5 idag) så.. ska lyssna på hjärtat på onsdag :)

Väntar mitt andra barn i Februari 2017 :) Har en son som är född 2014 <3</p>

celium
2 celium
10 år sedan ´

Sv: Har ni berättat för någon än?

Flora - samma sak hände mig, ma i v12, hade nog varit sju resor jobbigare om inte mina föräldrar vetat, speciellt då det var precis före jul som vi skulle fira med dom.

Denna gången berättade vi också för våra föräldrar, ska berätta för mina syskon och sambons syster i vecka 15. (vecka 11 nu) :)

flora
3 flora
10 år sedan ´

Sv: Har ni berättat för någon än?

Grattis celium til ditt plus :) vad snabbt du blev gravid igen. För mej tog det ungefär 6 månader, & jag hade slutat att hoppas på plusset. Trodde faktiskt att skrapningen hade förstört mej, men så va de inte. Så när jag tog en paus från allt tänkande, googlande & räknande på äl, så blev jag gravid igen :)
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne