Öppet fönster

Hejsan!

jag och min sambo har haft en diskussion när det gäller om det går bra att ha fönstret öppet eller inte när bebisen har kommit. Har både astma och kvalsterallergi och sover därför bäst med vädringsfönstret öppet.. Kommer ha spjälsängen längst in i sovrummet (alltså längst bort från fönstret) gör det något om man har fönstret öppet när det är varmt ute? Självklart stänger jag om det blåser för mycket .. Vad tycker ni?

10 år sedan ´

Sv: Öppet fönster

Jag tror inte det är någon fara en stund men hela nätterna har jag för mig inte är något att rekommendera då barn är känsligare mot kyla och värme än vuxna. Detta är bara mina funderingar dock, rådfråga kanske din bm eller så?
♡ Victor 23/3-14 ♡
10 år sedan ´

Sv: Öppet fönster

Jag tror inte heller att det är någon fara. Som jag förstått det på min barnmorska, är för kallt bättre än för varmt.

men kolla med din bm, eller ring blivande BVC. Eller så passar du på o fråga på bb sen när de är dags.

Wink
1 Wink
10 år sedan ´

Sv: Öppet fönster

Tror inte helker att det är någon fara så länge bebisen inte ligger i drag utan en bit in i rummet! Min syster hade öppet fönster med deras bebis o vi tänkte också ha en liten springa öppen (vädringsfönster). Borde vara bra även för den lilla att få frisk luft när den sover så länge man bara har koll på att det inte blir för kallt men som sagt för varmt ska ju vara värre....

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne