Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Lite dött här bland oktobermammor så jag tänkte passa på att fråga hur ni mår och vart ni bor ? 

Själv mår jag toppen! V21 är är här och igår fick både jag och min sambo känna första sparkarna! Häftig känsla, kittlande och läskigt på samma gång !

 

jag bor i vallentuna norr om Stockholm :) 

8 år sedan ´

Sv: Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Hejsan!
Jag är i v.20 (19+1) och mår bara bra (förutom min panikångest men de är ett annat problem) Det har börjat komma en liten liten mage, har känt nåt som jag tror är sparkar.. 
Just nu bor jag hemma hos föräldrarna mellan Linköping - Norrköping 

Kurtan
5 Kurtan
8 år sedan ´

Sv: Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Hej, har också tyckt det varit rätt dött på sistone, tråkigt nog.

 Nu är jag i vecka 19 (18+4) och mår för det mesta bra. Är ganska mycket trött och mår fortfarande illa till och från, halsbränna vissa kvällar/nätter också. Magen kommer och går som den vill, vissa dagar väldigt stor andra dagar knappt någon alls, lite skumt men men. Sparkar och rörelser är det samma sak med där. Nu har den lilla äntligen börjat röra sig igen efter att det varit dött vad som känns flera dagar. Annars har han/hon rört sig något varje dag i flera veckor!

 Jag bor i Enköping, i Uppsala län och pappan bor i Tumba snart Flemingsberg, får se vart jag hamnat i oktober. Vill helst bo kvar här med familj och vänner, men hittar jag inget får jag väl flytta bort till honom.

Sigge
2 Sigge
8 år sedan ´

Sv: Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Hej! Idag har vi kommit halvvägs jag och den lilla. Hen gör sig påmind i magen varje dag. Jag mår prima efter tre jobbiga första månader. Nu orkar jag göra betydligt mycket mer vilket har varit min största frustration. Har fått byta i princip hela garderoben för magen är stor och större lär den ju bli! Till på köpet ska jag vara brudtärna på två bröllop i sommar och magen hjälper inte direkt till i klänningsletandet...

Jag bor också mellan Norrköping och Linköping på landet med min man =).

 
8 år sedan ´

Sv: Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Hej alla oktobermammor!

Har inte vågat skriva något här men varit inne och läst lite då och då. Har varit så orolig ända fram tills nu, men nu är jag snart halvvägs så nu ska det väl gå bra hoppas jag! Är i v19, 18+2, och har än så länge fått BF den 20 oktober. Men nu ska vi på RUL på onsdag, ska bli så spännande, får se om datumet ändras. Jag är 23 år och min sambo samma, vi bor i Tullinge söder om Stockholm. Detta är första barnet. Allting har gått bra hittills, illamående och trötthet och små vanliga symtom men inget särskilt jobbigt. Nu har jag börjat känna det lilla livet då och då, små dunkar. Helt fantastiskt! En gång även på utsidan (tror jag!). Mår väldigt bra just nu, lite tröttare än vanligt men annars kanon. Är så lycklig, börjar le varje gång jag tittar ner på lilla kulan. Vi ska förresten inte ta reda på könet, får bli överraskning! Ser fram emot att följas åt här resten av tiden! :)

8 år sedan ´

Sv: Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Hejsan!

Börjar må lite bättre nu, spyr fortfande på morgonen och har fått foglossning :/ Men den lilla i magen mår bra och de är huvudsaken! Jag är i veckan 19+5 och har inte kännt några sparkar än, super tråkigt!

Jag och min sambo bor i en tvåa i Uppsala :)

8 år sedan ´

Sv: Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Hej hej,

Mår finfint. Haft en väldigt "enkel" och bra graviditet och har redan hunnit komma till 20+3. Tiden har gått mkt fortare än det kändes i början kan jag säga! Gjorde RUL på Valborg och liten såg ut att må bra men ville inte avslöja sig för mkt fast vi ville veta. Har moderkakan i framvägg varför jag inte känt några direkta rörelser. Men förra lördagen (11/5) satte det igång och spände i skinnet på sidan och höll på så till och från (främst runt 13-15 på dagen) tom onsdag då den höll på och sträckte sig och jag trodde magen skulle spricka då som den grejade. Sen var det lugnt i flera dagar och jag blev jätteorolig och nojig till slut. Kände som bäst någon stickning eller att det spände till lite kort i någon sekund så jag blev osäker. Men så idag - några timmar efter att ha pratat med BM om det - gjorde den sig påmind igen. Samma tid och höll på och grejade ett bra tag. Var så skönt att veta att allt var ok! Annars hade vi fått avvakta ngn vecka eller två och komma in och göra nytt UL. 

Första barnet och första graviditeten. Är 34 (35 i år) och trodde det skulle bli jobbigt och svårt att bli gravid men tog sig redan på 3:e försöket =) BF ca 5-7 okt. 

Bor i ett litet hus ute på landet strax utanför Halmstad.

8 år sedan ´

Sv: Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Hej hej, jag mår bara bra. I början var det riktigt jobbigt. Jag hade mycket blödningar och en del smärtor. Var orolig dygnet runt. Men det verkar ha lugnat ner sig nu som tur är. Jag är i vecka 20 och känner min lilla bebis varje dag. Och igår fick vi reda på att det är en liten flicka <3 Jag bor i Göteborg.
8 år sedan ´

Sv: Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Jag mår sådär, har fått stora problem med maten blir äcklad och illamående av mat. Får inte i mig mycket mer än något äpple och 1-2 liter vatten om dagarna. Jag känner att min barnmorska inte kan hjälpa mig med något. Varken matproblemet eller att jag fått riktigt illa foglossning. Jag bor i Katrineholm.

8 år sedan ´

Sv: Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Här mår vi bra, lite foglossning och trött men annars ok. Har en son på 11 månader så han är i fullfart att dra sig upp på allt han ser =)

Bor i Luleå och ska på UL på fredag om en vecka, det ska bli spännande tänker ta reda på vad det blir ifall det nu går!

litenlilith; Hade också en del blödningar i början av vecka 11 som höll i sig i 2 veckor, det är verkligen inte kul!

 

Lycka till allihopa!

 

 

8 år sedan ´

Sv: Hur mår alla ? Och vart bor ni ?

Hejsan :) Jag och min fästman väntar vårt första barn :) bor i Norrköping och är i vecka 20 nu och mår sådär himla underbart, känner mig så vacker och älskar att vara gravid. Kan få lite ont i ischias nerven ibland men det hör ju till. Vi ska på RUL nästa vecka så får se vad det är för busfrö som finns i min mage :) <3. Lycka till ni andra :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne