Någon här?

Hej! Är ny här, är det någon aktivitet?

Är i vecka 34 och har fått ont i mina höfter, vill röra mig mer men det är svårt.

Hur har ni det !?

Nissan
5 Nissan
11 år sedan ´

Sv: Någon här?

Hej och välkommen!

Har åxå ont i höfter och fogar och vill gärna röra mig men som du säger...

Vet ju att det går över sen även om det gärna fick försvinna nu.

Vad skönt att du är i v 34, inte så länge kvar för dig. Vet du vad det blir?

 

zaga
2 zaga
11 år sedan ´

Sv: Någon här?

Hej och välkommen!

Är ett ganska aktivt forum tycker jag :) Man får snabbt svar på frågor och funderingar.

Om ni har foglossning och ev förvärkar/sammandragningar kan jag tipsa om varmvattengympa. Jag är sjukskriven pga förvärkar vid minsta promenad/aktivitet. Har dessutom en del foglossning i symfysen, och det enda jag kan göra som lättar besvären och inte ger värkar/sammandragningar resten av dagen och kvällen är just vattengympa. Kolla med er BM eller ring direkt till sjukgymnastiken vid er vårdcentral och kolla vilka möjligheter ni har!

Lycka till!

Bebisverkstad igång sedan mars 2016. Har en underbar son född 2013!
11 år sedan ´

Sv: Någon här?

Hej!

Ja det är kämpigt! Vill göra så mycket men orkar så lite. Det lustiga är att jag ofta tycker synd om min pojkvän som får hjälpa mig en massor. Han har ju inte ont så han förstår inte varför jag tycker synd om honom :P

Ja det känns häftigt att det redan är v 34 och att det är maj nu! Det känns ändå som det är lång tid kvar. När är du beräknad? är det ditt första barn?

Ultraljudet sa att det till 95 % blir en pojke men vi får väll se bebisen tittar ut:P Vet du vad det blir?

Tack för tips om vattengympa, får kolla upp det!

zaga
2 zaga
11 år sedan ´

Sv: Någon här?

Jag är beräknad till 12:e juni. Får dock förvärkar så fort jag rör mig, så vi får väl se när den tänker komma ut, för jag kommer nog inte hålla mig still när jag får klartecken från läkaren att jag kan röra mig utan att det är farligt för barnet. Jo, det är första. Känns väldigt spännande och ovisst, men oj vad vi längtar! Är det första för dig?

Vi vet inte vad det blir. Jag tror det blir en flicka och fästmannen en pojke :)

Jag fick i fm besked om att jag kommer få ytterligare en möjlighet att träna i varmvatten, nämligen fredagar och då kör jag mitt eget pass, dvs inget lett gympapass vilket passar mig perfekt! Ska verkligen bli skönt! Hoppas även du får möjligheten att vara i varmvatten :)

Bebisverkstad igång sedan mars 2016. Har en underbar son född 2013!
11 år sedan ´

Sv: Någon här?

Hej tjejer :-) jag har oxå lite problem med foglossning både i den främre och de bakre fogerna. Sen har jag sammandragniingar/förvärkar om jag rör mig för mycket så jag tar det lugnt. Är beräknad 24 juni så jag har ett tag kvar. Men från 3 juni räknas man som fullgången så skulle den lille komma då så får han ju det enligt vården. Men enligt mig får han inte komma mellan den 7 och 15 juni, då min morbror gifter sig den 15 så vill jag kunna vara med där.
Har en son son född 130626 15:39. Är gravid med andra barnet
11 år sedan ´

Sv: Någon här?

Ojdå! Det verkar ju inte lätt att få så mycket förvärkar, får hoppas barnet kan hålla sig kvar i magen ett tag till! Jag är beräknad till den 13 juni sen får vi se när den vill komma ut. Ja det är första barnet, känns jätte spännande!

Vad spännande då blir det en överraskning då med könet!

Det låter väldigt bra med vattengympa! vad bra att du får göra det fler dagar, jag får fråga min barnmorska om det. Men hon brukar inte ha så bra svar :P

 

Missmadde

Hoppas att du inte behöver ha allt för ont om du ska på bröllop! Gör dina förvärkar ont eller är det foglossningen som är värst? Du kanske får ett midsommar barn :D.

Får hålla tummarna för att du kan vara med på bröllopet!

 

Har ni haft problem med slem i halsen? Är ni lugna inför förlossningen?

Kram

11 år sedan ´

Sv: Någon här?

Jag har också ont i höfterna, men känner mest av det när jag ligger och ska försöka sova. Det går inte att sova med den värken :( Känner inte av det så mkt när jag är uppe mem så känner jag foglossningen i bäckenet istället. Skönt att bebisen är värd alla besvär, annars hade jag gått under snart! Har dock bara 3,5 veckor kvar och det är ju en tröst också :)

11 år sedan ´

Sv: Någon här?

Hej:) Har BF 22 juni! Just nu mår jag toppen, går hem på havandeskap den 13 maj. Har haft många jobbiga sammandragningar, men de har lugnat ner sig nu. Även haft en orolig tid med fostervattenprov, men nu känns allt ok. Det jag oroar mig för är att jag inte går upp i vikt, så om inte sf måttet har ökat till nästa BM träff blir det nog ett extra UL. änner mig än så länge lugn inför förlossningen, ot det ska hon på ett eller annat sätt tänker jag;) Men det kan väl hinna att ändras, är ju 7 veckor kvar lite drygt! Ingen foglossning heller än, men väl ont i ryggen, ischias...

 image

http://www.blimamma.se/images/graph.php?user=22078

zaga
2 zaga
11 år sedan ´

Sv: Någon här?

Vattengympan är underbar! Jag pendlar just nu i mina känslor inför förlossningen. Vissa dagar känner jag mig lugn, andra har jag nästan panik. Hoppas sf-måttet är ok, inte kul att behöva göra extra undersökning och gå igenom viss oro...Jag har börjat gå upp i vikt först nu. Ligger på +8 kg sen jag plussade, men har gått upp 1 kg bara sista veckan. Tur det bara är drygt 5 veckor kvar.
Bebisverkstad igång sedan mars 2016. Har en underbar son född 2013!
11 år sedan ´

Sv: Någon här?

 

cissievJag hoppas allt att jag kan gå på bröllopet, kommer ju hålla mig undan lite så jag inte tycker det blir för mycket (kommer närmare 100 st på bröllopsfesten), sen så kommer jag ta det lugnt. Ja, midsommarbarn kanske det blir ;-) 

Det som gör mest ont är förvärkarna, foglossningen är ganska lindrig och har blivit lite bättre nu när det blivit bättre väder. 

Jag känner av en tjockhet i halsen på morgonen (då med slem) men under dagarna är det inget. Sen är jag pollen- & kvalsterallergiker så det påverkar ju en del oxå. 

Känner ni som om det börjar bli trångt i magen nu? Jag har jättesvårt att sitta rätt upp och ner. Måste luta lite bakåt och sträcka mig för att kunna sitta bra.  

Hoppas att allt går bra för er tjejer. Nu har vi inte jättelångt kvar =D

Har en son son född 130626 15:39. Är gravid med andra barnet
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne