rörelser?

Hej, undrar bara om ni andra har börjat känna era bebisar röra på sig. Jag kände första rörelserna redan i v13. Vilket är väldigt tidigt, speciellt eftersom att jag väntar mitt första barn. Nu känner jag den varje dag. Det känns verkligen underbart! Kram på er
11 år sedan ´

Sv: rörelser?

Nej, är i 16+3 nu och ännu inget =( Kanske en lugn bebis. Eller så ligger moderkakan knasigt. Ligger den i framkant kan det dröja. Men 13 för första bebisen är nog rätt tidigt, men vad härligt ändå! "Normalt" är väl annars någon gång mellan 15-20 har jag läst. En del känner inte förrän i v 22 tom så vi får se. Längtar som in i bomben iaf!!

11 år sedan ´

Sv: rörelser?

Sirifisen: det kommer nog snart. Jag var jätte osäker på om det var bebisen eller inte första gången. Men några dagar senare kände Jag samma sak igen fast lite kraftigare. Och nu har jag känt den varje dag i ungefär en veckas tid. Är i vecka 16 nu. :-) min mamma kände också rörelserna väldigt tidigt. Vi är kanske extra känsliga eller något i min släkt. Ja mellan 15 Och 20 brukar var. Normalt. :-)lycka till med allt!
11 år sedan ´

Sv: rörelser?

Jag har inte heller känt något än är i vecka 15 :((  men de kommer nog snart hoppas jag!

11 år sedan ´

Sv: rörelser?

Louise_92: Det kommer snart ska du se :-) kram!
Jibe
3 Jibe
11 år sedan ´

Sv: rörelser?

Jag har inte känt ännu. Men på Ultraljudet i vecka 13 sa barnmorskan att jag hade moderkakan i framkant och kunde därför dröja länge innan jag känner något :( trist!

11 år sedan ´

Sv: rörelser?

Jibe: Åh, va tråkigt. Hoppas att det inte dröjer allt för länge.vilken vecka är du i nu?
jojis
5 jojis
11 år sedan ´

Sv: rörelser?

Hr är det full fart på bebisen i magen och min man har känt en lite liten buff utanpå med :D är i vecka 17+1 och har känt bebis i några veckor nu, tredje barnet :)

Kurtan
5 Kurtan
11 år sedan ´

Sv: rörelser?

Längtar så. Det är jobbigt, för jag har känt det som när magen brukar arbeta, men vissa gånger känns det en aning annorlunda. Men hur vet jag att det inte bara är jag som vill så mycket. Men jag väntar tålmodigt på att känna när det blir skillnad. Men på något sätt tror jag att det kan vara den för vet ju hur min mage brukar kännas när den håller på i vanliga fall. Jag vet inte, åh. Men vet att det ska vara en livlig rackare, för det har jag ju sett! Kan ha varit den som höll på igår, för magen höll på en hel del igår kväll. Såsmåningom, såsmåningom. Går in i vecka 18 imorgon så borde ju hända snart!! Hoppas :)

Jibe
3 Jibe
11 år sedan ´

Sv: rörelser?

litenlilith: Ja jätte tråkigt. Jag är i 15+2 nu men hon sa att det kunde dröja till vecka 21-22 innan jag känner något. Men det är ju skönt att veta ändå, annars skulle jag nog bli jätte orolig att något var fel om veckorna gick och jag inte kände nånting alls :)

11 år sedan ´

Sv: rörelser?

Denna graviditet så kännde jag rörelser nu i vecka 13 för fösta gången. Nu andra gången så vet man också hur det känns. Förra gången var det i vecka 19 jag vågade säga att det där är fosterrörelser. Eftersom man inte riktigt vet hur det känns.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne