vojsan
4 vojsan

pluss = ingen kärleksrelation?

Är i v 29 nu o märker mer o mer för varje dag att mannens o min relation övergår t ngn konstig kompis / leva parallella liv relation. Mitt liv fokuserar på att grav o d som ska hända jag vill fixa o förbereda. Jag ligger o klappar magen om kvällarna o njuter av det som sker där inne..Mannen jobbar, sover o ser på tv o funderar mest över ekonomin. Vi glider mer o mer isär. Jag önskar att han var mer intresserad av grav i vad han önskar har jag ingen aning om. Jag önskar att vi fortfarande hade ett sexliv (anpassat efter situationen) men har ledsnat på att ta initiativ. Han säger att han önskar dsamma men tar aldrig initiativ. Jag drar mig undan allt mer o vi pratar inte längre som förr...trodde verkligen inte att det skulle bli så här :(
11 år sedan ´

Sv: pluss = ingen kärleksrelation?

Det hände för mig och min dåvarandr sambo när jag väntade min son. De var inte alls roligt, men vi bestämde oss för att sätta oss ner och prata om hur bpda kände om olika saker och vad vi kunde göra för att få det bättre.. det fungerade faktiskt. Vi unna oss lite mer till tillsammans där vi hittade på saker. Prata med han så kanske de blir bättre? Håller tummarna.
11 år sedan ´

Sv: pluss = ingen kärleksrelation?

Så där e de periodvis mellan mig å min sambo oxå. Ibörjan fick jag inte alls den uppmärksamheten jag ville ha men de berodde på att han inte riktigt kunde fatta att de verkligen a ett liv där inne i min mage.
Vi pratade om de... eller grälade... å de blev bättre. Mycket bättre.
Men nu har de kommit tillbaks igen å nu e de bara 4 veckor kvar...fast nu vet jag inte om de e i mitt huvud eller om han verkligen e distansierad.
Sexet e svårt...förut hade vi sex varje dag men iom att jag blev större å blev tröttare så minskade min lust å vi har se en gång i veckan.
Fast nu e jag ledsen för att han inte visar mig intresse. Fast när jag ser på de utan alla gravidhormoner så tror jag att han bara respekterar min avsaknad av lust å låter mig ta initiativet. Men de känns tråkigt... jag känner mig fet å ful å oattraktiv. Skulle vilja att han va lite klängig :P
De e svårt för båda i en graviditet..., partnern har nog svårare att ta på hela grejen, vi känner ju att de bor nån där inne å kan inte förtränga eller glömma de som partnern kan när de blir jobbigt å så.
Försök prata med honom.
 

11 år sedan ´

Sv: pluss = ingen kärleksrelation?

Jag tror att det där är ganska vanligt under en graviditet - speciellt den första, men att man oftast hittar tillbaka till varandra igen när bebisen kommit. Kvinnan är ju mer "i" graviditeten än vad mannen är. Han är en åskådare. Och även om han vet att det är hans barn också så tror jag att det är svårt för honom att känna samma som du gör just nu. Och rent av omöjligt att sätta sig in i hur du mår. Min sambo fattade först när dottern var född vad allting handlade om. Först då fick han kontakt med sitt barn. Nu under andra graviditeten är han mer engagerad i magen (men inte alls som jag ändå), för han vet vad som finns där inne. Sen är det så också att kvinnan går mer in i sig själv ju längre in i graviditeten hon kommer, och så ska det vara. Det är ett sätt att förbereda sig. Mannen har det inte så alls. Kan man ha en rak och öppen kommunikation så tar inte förhållandet skada. Man kanske inte kan sätta sig in i hur partnern mår och känner, men man kan förstå ATT han/hon känner så, så att man inte tar något personligt :) Lycka till med allt!

vojsan
4 vojsan
11 år sedan ´

jo

Det är ju bara det att det här blivit så svårt att prata på ngt vis det är som om vi pratar om olika saker i en konversation, svårt att förklara. Det är ju inte superlätt att verbalisera sina känslor heller...men får göra ett nytt försök idag om han kan slita sig från tv, telefon o säng. Vi ska iof åka o hämta bebissaker idag o i bilen har han svårt att smita så jag passar nog på då... Jo man känner sig ju inte direkt super sexig längre o sexet rent fysiskt funkar ju inte som tidigare med mage o värk men önskar oxå att min var mer på...en puss i pannan o kram känns inte tillräckligt för mig :P önskar att vi "pasade på" o sexa som galningar innan bebben kmr för efter det vet jag att det kmr bli svårt nog...tänker att min man oxå "visar hänsyn" men det gör ju inte att man känner sig oemotståndlig direkt ger ju snarare vatten på känslan fet osexig o ökar ju inte direkt lusten...
11 år sedan ´

Sv: pluss = ingen kärleksrelation?

Jag känner mig inte heller som världens sexigaste, och sambon är rädd för att göra mig illa. Dessutom tycker han ibland att det känns "fel" att ha sex när bebisen är i magen. Det är sånt vi gör när vi inte är gravida på något sätt. Så han är inte alls lika på som han brukar. Men förra gången blev allt som vanligt när bebisen kom ut i alla fall, och så blir det säkert för er också. Även om det kanske är just nu man behöver bekräftelsen på att han fortarande är attraherad så får man försöka förstå honom. Ja, prata är nog det bästa man kan göra :) Men en puss i pannan är bland det finaste man kan få. Det ger man bara till någon man älskar ;) sen kan man ju vara nära utan att ha sex, och ändå känna sig tillfredsställd. Vi brukar bara vara nakna tillsammans ibland och massera varandra. Eller bara ligga under en filt tillsammans i soffan och gosa och titta på film. Det ger väldigt mycket :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne