Tuva82
2 Tuva82

Maybe...Maybe Not

Vet att jag borde ta ett test men...vill vänta lite till :) När jag förstod att denna gången gick det nog vägen blev jag alldelles upplyft men samtidigt lite nervös. Andra barnet så jag vet vad som väntar mig men ändå inte :) Gravid till 98% men vill spekulera lite till i fall något händer, eller är väl kanske rädd för att dessa 98% är 0% och jag är skengravid :) (Gjorde ett förtidigt test på Nyårsaftonen såg ut som att det kunde vara ett svagt plus) Grattis till alla er som har plussat och alla ni som kommer att plussa.

Själv är jag inne på att tolka alla symtomer :)

Tuva82
2 Tuva82
8 år sedan ´

Sv: Maybe...Maybe Not

Efter att ha skrivit förra inlägget så kände jag aach det är väl bara att testa för är jag inte gravid så är det något riktigt fel på kroppen :)

Hade tidigt mensvärk till och från redan 2veckor innan BIM, Ont i ländryggen, Magen krånglade och "laktos" mage varje kväll, brösten kändes större, svagt illamående,senaste dagarna ömma bröst och konstant hungrig t.o.m. så att sambon reagerad -Men du åt ju precis! Inte lika kaffe sugen och tröttare. men mycket av de här kan ju bero på så mycket annat.

Testade när jag vaknade och ni kan ju gissa vad det blev :)

Är det några fler som inte har testat ännu men har en massa symtom?

8 år sedan ´

Sv: Maybe...Maybe Not

Min mens är sen. Fast sen vet jag inte om det beror på att den inte hittat tillbaka till mönstret som var innan jag fick min son i Mars förra året. Fick tillbaka mensen i september och har haft 3 menstrutioner efter det. Senast gången var det 27 dagar efter den förra. Jag hade innan den graviditeten mens var 27-28:e dag. Därför trodde jag att den skulle komma nu i helgen antingen Lördag eller Söndag. Men den har som sagt inte kommit än.

Vi ville ju prova att bli gravida igen och "försökte" lite extra mycket i December så kommer inte mensen är det som vi vill.

Med sonen viste jag direkt att jag var gravid men nu känner jag inget särskilt. Funderar på om jag ska ta ett test men tänkte vänta några dagar till innan jag gör det.

Jag hör av mig senare (nästa vecka) när jag vet mer om det var så eller inte. Kanske även jag får vara med er i gruppen :).

iris84
2 iris84
8 år sedan ´

Sv: Maybe...Maybe Not

Grattis till plusset! :)
8 år sedan ´

Sv: Maybe...Maybe Not

Grattis till +!

För mig gick det ca 10 dagar efter BIM innan jag testade och fick + , innan dess hade jag bara ömma bröst och lite trötthet som symtom och kände mig inte speciellt gravid :)

Nu ett par v senare har fler symtom kommit, men har klarat mig bra från illamående. :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne