evan
2 evan

Nu börjar det synas

Hej!

Är nu i v. 21 (20+3) och först nu börjar det synas på mig. Men jag kan fortfarande hålla det hemligt, med en tjockare tröja. :) Jag ska tillbaka till jobbet på måndag och börja vårterminen med min klass. Och jag vill inte berätta för eleverna riktigt än.

På onsdag ska vi på vårt tredje ultraljud och jag är lika nervös som alltid inför dessa. Men nu när det börjar synas, så känns det lite bättre. Så nojig man är!

10 år sedan ´

Sv: Nu börjar det synas

Ojoj så länge du kan dölja det!;)
Ullko
5 Ullko
10 år sedan ´

Sv: Nu börjar det synas

De var likadant för mig, syntes inte heller fören efter v20 :-) stor blir man sen ändå
10 år sedan ´

Sv: Nu börjar det synas

Med sonen var det lika dant för mig - jättelätt att dölja, men denna gången  hade jag inte en chans att dölja det så länge. har lika stor mage nu som när jag var i v30 med sonen. Hoppas det lugnar ner sig lite nu.

jvsm
5 jvsm
10 år sedan ´

Sv: Nu börjar det synas

evan: 20+5 idag, syns inget på mig heller. :-) Känns dock om jag ligger på rygg men syns - inte ett skvatt. Fast det känns ganska skönt att kunna gå i favoritjeansen så länge det går (speciellt som det inte finns några snygga mammabyxor i min storlek). :-)

-- Efter drygt åtta år, och både MA och MF, tittade vårt mirakel ut den 13 maj 2013  :-) 

10 år sedan ´

Sv: Nu börjar det synas

21+0 och på mig syns det inte heller mycket. Kan lätt dölja det om jag vill. Men tycker det är mysigt, för lite mage har jag ju, men den har jag liksom för "migsjälv". Eftersom det är en sån liten sprattelmaja där inne så känner jag mig ju verkligen gravid ändå :)

Lini
7 lini
10 år sedan ´

Sv: Nu börjar det synas

Mitt första barn nu, men började synas i vecka 14 kanske, men int så mycke, mest så jag själv såg. Men redan tidigare såg min sambo skillnad. Nu syns de kan jag lova!! Gå in i vecka 23 imorrn :)
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne