Mrs Em
5 Mrs Em

Hur sover era bebisar på dagar å nätter??

Min 2v bebis sover bra om nätterna, ammar henne ett par ggr bara sen somnar hon om. Men dagarna somnar hon i stort sett bara i min famn. Jag har testat å lagt henne i sängen å ammat å sen smygit iväg när hon somnat, men D funkar bara ibland. Vet inte om hon är för liten lr om D är en Vanessa, men vagnen funkar absolut inte å somna i.. Så D blir mest sova på mig om dagarna ;) Hur sover era små bebisar? Hur gör ni om dagarna?
11 år sedan ´

Sv: Hur sover era bebisar på dagar å nätter??

Min bebis är 3 1/2 vecka och det varierar stort från dag till dag. Ibland sover hon så det är över 3 timmar mellan målen nattetid och ibland bara 2 timmar, det sistnämnda oftast :( Jag håller henne tills hon somnat in helt innan jag lägger ner henne men ibland vaknar hon och då lägger vi en hand på huvudet och klappar och vyssar och då somnar hon. Sover dock som bäst både i vagnen när vi är ute och går eller i bilen. Sen sover hon mycket på dagarna och är vaken på kvällarna så vi försöker ha henne mer vaken på dagen så hon blir trött på kvällen men det är väldigt svårt. Längtar tills hon sover mer om nätterna för jag är yr när jag är uppe med henne om nätterna och på morgonen vaknar jag med huvudvärk för att jag här sovit för lite.
11 år sedan ´

Sv: Hur sover era bebisar på dagar å nätter??

Min bebis är drygt 1v och hon äter med 2-3h mellanrum på nätterna. Sonar när hon äter sen lägger jag ner henne och hon fortsätter sova. Dagtid sammasak, när hon somnat in lägger jag henne i vagnen o så sover hon :). Men sover som en gris i bilstolen.

Upotek
4 Upotek
11 år sedan ´

Sv: Hur sover era bebisar på dagar å nätter??

Vår bebis är sex veckor och sover ungefär fyra timmar på natten. Lägger mig vid 22.00 (sista amningen för kvällen) och sedan vaknar han runt 02,00 och nästa vid 06.00. På dagarna varierar det mellan 1,5 - 2,5 timmar och då sover han oftast i vagnkorgen då jag lättare har uppsikt över honom. Dock har han börjat ändra sitt sovmönster en aning. Har varit vaken 2 timmar under nattetid vilket har varit väldigt frustrerande då han sovit så bra tidigare. Förmodligen är det en fas han genomgår, så sovmönstrerna lär ändras fler än en gång :)
Vi misstänker också att hans "magont" påverkar hans djupsömn, men har köpt minifom nu och sedan dess har han sovit som en liten prins <3

A great joy is coming

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne