gör ni om dagarna?

Hej

vad hittar ni på om dagarna med era bebisar? man kan ju inte gå ut i detta snöoväder, ska helst inte ta med ett spädbarn till äffären osv så efter bara en vecka håller jag på o bli galen av att sitta framför tv:n hela dagen

har ni livliga bebisar kanske så ni ha fullt upp? :)

själv gör inte min bebis mer än sover, bajsar, ammar och sover lite till:)

 

 

10 år sedan ´

Sv: gör ni om dagarna?

Om du mår bra är det bara packs ner bebis i vagnen o gå ut å gå! Ingen har dött av frisk luft ;) klart man kan gå o handla, livar att det är mer smittor o bakterier på tex Bvc än i en affär ;) man blir ju deprimerad av att bara sitts hemma skulle jsg aldrig klara, har Dock hund, hästar, eget företsg o två barn så har fullt upp :)
[ticker]
10 år sedan ´

Sv: gör ni om dagarna?

Vi är ute nästan varje dag.. hon sover bäst när vi är i rörelse.. Vi är försiktiga med affärer på helgen men mitt i veckan är det inte så farligt.. måste ju ut lite annars blir man ju galen till slut..
10 år sedan ´

Sv: gör ni om dagarna?

Bara ut och gå om du orkar! Bebis behöver frisk luft :) Så länge det inte är -20c och galen snöstorm funkar det ju bara ni håller er varma. Att gå i affärer kan du absolut göra men med lite eftertanke. Som min bm sa..man behöver inte gå på ikea en lönehelg ;) Men njut också av att bara vara hemma och lära känna varandra! Lagom e bäst..

10 år sedan ´

Sv: gör ni om dagarna?

skönt o höra att man inte behöver vara så orolig för affärer som vissa säger,

har varit ute små promenader minst en gång varje dag, men så svårt att matcha kläder med vädret :p  vill ju inte att han ska koka i vagnen och inte heller frysa.  har försökt pröva mig fram men tycker ändå att det är antingen eller:)  

hur klär ni dom i vagnen? :)

Nemo11
4 Nemo11
10 år sedan ´

Sv: gör ni om dagarna?

Jag har en sån där overall utan ben, som en påse ber till och sen får skinn i botten sen ett täcke bara! Om det är under 15- så tar jag bort overallen och kör endast kläder täcke och åkpåse!
10 år sedan ´

Sv: gör ni om dagarna?

Min pojke föddes 121126.Vi höll oss inne i ca 21/2 vecka sedan höll jag som du på att klättra på väggarna.Nu går vi ut på promenader  varje dag.Märker redan skillnad att han sover mycket bättre på nätterna och är mer tillfreds när han är vaken!!

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne