Bikini-linjen...

Hmmm, det här är kanske en konstig fråga... Men hur tusan gör ni när/om ni rakar bikini-linjen?!?! Jag ska göra en gyn-undersökning idag och tänkte att jag borde fräscha till det lite (ni vet... :-)). Det hela slutade med att jag satt på huk inne i duschen och ändå inte lyckades helt. Man ser ju inte vad man gör!!!

Någon som har ngt tips på hur man kan frissera utan att slå knut på sig själv? Eller låter ni männen hjälpa er?!

KRAM

Mamma till en underbar tjej som föddes 2013-01-27. Änglamamma till en liten kille som föddes i vecka 18, 2014-09-29. Väntar nu en frisk liten kille 2015-09-14.

10 år sedan ´

Sv: Bikini-linjen...

Jag har samma problem inför idag:-) jag tar bara det värsta på sidorna, ser ju inte över huvudtaget å ingen man som hjälper! Tror iofs att gynen skiter i hur man ser ut, men för sin egenskull hade det varit trevligt! Lycka till!
10 år sedan ´

Sv: Bikini-linjen...

Jag har tidigare tagit en spegel och ställt på handfatet eller toalocket och försökt pricka rätt på så sätt. Men nu har magen blivit alldeles för stor så nu har jag lagt ner det. Det får vara hairy-scary tills bebis kommer ut. Haha! :)

34 årig tjej, fick första barnet 7 januari 2013.

Sbalma
4 Sbalma
10 år sedan ´

Sv: Bikini-linjen...

Haha ett himla problem ;) Jag går på känsla! Sen får det bli som det blir haha ;)

Gravid med tredje barnet, BF 13 jan ♥

JosieB
4 JosieB
10 år sedan ´

Sv: Bikini-linjen...

Jag försöker så gott jag kan. Några skärsår, en del svordomar och några oönskade hårstrå får man dock på köpet! ;)

10 år sedan ´

Sv: Bikini-linjen...

Äsch, vem orkar bry sig om sånt nu? Min sambo bryr sig inte, jag bryr mig inte och jag tror definitivt inte att de på gyn eller förlossningen bryr sig. Jag är Hairy-Scary hela jag förutom under armarna däkanske inte görr jag kommer åt :) Men det gör mig inget, får ta det sen när magen är borta och man har energi till sånt :) Nu slipper jag ju frysa i vinter också (skämt å sido) :D

tove88
5 tove88
10 år sedan ´

Sv: Bikini-linjen...

Jag använder en spegel. Det går jättebra. Sedan beror det väl på hur stor mage man har fått. Testa att sitta på golvet med en spegel. Annars kan man ju försöka gå lite på känn, känna efter med ena handen och sedan rakhyveln efter och sedan kontrollera med spegel. Bara till att testa sig fram =)

Den 10 januari 2013 föddes världens finaste lilla Lowa! Mammas och pappas skatt!
10 år sedan ´

Sv: Bikini-linjen...

Äsch, jag struntar i vilket, nu är jag en av dom lyckliga som inte har en bekinilinje :) men de resterande skiter jag i haha.

Vårt första barn Liwa kom 20130107 och nu väntar vi vårt andra med BF 20150417

Linkan
5 Linkan
10 år sedan ´

Sv: Bikini-linjen...

Jag ber sambon om hjälp :) han får sköta de jobbet och även benen. :) Vill som ni andra säger vara fräsch. Och de känner jag mig inte med massa hår.
10 år sedan ´

Sv: Bikini-linjen...

hahahahaha jätte kul att du tar upp detta!

Det är nästan omöjligt jag tar bort lite på sidorna och låter resten vara, men kommer att be min gubbe raka nästa gång då jag blir helt slut, försöker pressa in magen så gott det går.....

Fy vilka problem vi har ;-)

Tess02
2 Tess02
10 år sedan ´

Sv: Bikini-linjen...

Vaxa på salong, mycket smidigt. 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne