Dofter

Stek smör eller bara doften av att laga mat får mig sjukt illamående, sen när maten är klar kan jag knappt äta för att jag mår så illa. Skulle kunna leva på mackor slipper jag doften :P Någon mer som har samma "problem"? Dofter ni inte klarar av.
Förra årets Majmamma till årets Septembermamma :) vi väntar nu syskon åt lilla Jakob!
7 år sedan ´

Sv: Dofter

Har ett likadant helvete! Är nu i v. 26 och det har fortfarande inte gått över :´( Det är vedervärdigt att alltid gå runt och må illa och laga mat är en ren och skär tortyr :/ Har alltid älskat att laga mat och då min pojkvän är urusel på det så blir det inte mycket till mat nu för min del :) Mackor, frukt och grönt är vad jag lever på :) Hoppas det blir bättre snart för dig!

7 år sedan ´

Sv: Dofter

Åh va jobbigt!! Sitter o hoppas att det här ska gå över snart. Jobbigt när man aldrig haft problem med att äta förut och nu är man spyfärdig resten av kvällen när man ätit lite lite mat.. Tur för dig att du får äta mackor, min sambo säger att det är ingen mat och det är inget jag ska äta till middag -_- Men vi får som sagt hoppas att det avtar!! :)
Förra årets Majmamma till årets Septembermamma :) vi väntar nu syskon åt lilla Jakob!
7 år sedan ´

Sv: Dofter

är i v. 15 (14 + 1) just nu och klarar knappt av att öppna kylen, lukten därifrån är fruktansvärd. men jag mår illa direkt när jag känner mig lite lite hungrig. mackor är räddningen, just nu med en massa ost och baconost, haha! 

7 år sedan ´

Sv: Dofter

Usch ja - jag har dessutom varit rökare så det är både nya dofter tack vare det och tack vare graviditeten... det jobbigaste är nog att jag plötsligt tycker sambon stinker :#( Han är så klart renlig av sig, dushar, använder deo, svettas inte osv - men han luktar ju ändå. 

Kylskåpet rensas flera gånger i veckan i jakt på vad det nu kan vara som jag tycker luktar illa... och hur hönshuset luktar ska jag nog inte ens gå in på... huuu! 

7 år sedan ´

Sv: Dofter

är i v 12 nu hade hoppats på att illamåendet skulle gå över men icke! det somnågra andra säger jag kan inte ens öppna kylskåpet utan att det börjar lukta illa för mig. jag med rensar kylskåpet flera gånger i veckan på jakt efetr vad somär boven i dramat. hatar doften av stekt kött och konstigt nog gurka... så det blir typ mackor och frukt

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne