Hur har det gått augustimammor?

Idag är min pojk 2 månader! (8v+5d) Han väger 5518kg och är nu 59cm lång! Börjat sova längre på nätterna! Han är ett lugnt och harmoniskt barn som endast skriker när han är hungrig. Kan inte bli bättre! Dock så hade jag problem med amningen så han äter ersättning helt. Och så ammar jag honom när han vill mysa. Han vill ändå amma för närhetens skull och det finns lite lite mjölk. Så självklart ger jag honom den närheten =) i förrgår så var det doktor dags (för 2 månaders) och han var felfri och jättefin! Ja vi har vårt livs mirakel :) dopet har vi redan haft och det gick super! Och jag är helt återställd från förlossningen :) men vi är förkylda och sjuka... Lillens första förkylning, åh så jobbigt! Men han sover hela nätter och gott sover han! Dock fortfarande med oss men vi försöker lära honom att sova i egen säng :)
11 år sedan ´

Sv: Hur har det gått augustimammor?

Hej VIlken härlig liten kille ni verka ha fått! =) Hoppas ni är friska nu! Inte roligt när man är sjuk och speciellt inte den lille!

Våran lilla tjej är idag 10v+1dag, väger 5720g och är 59cm lång. Har haft rätt mycket problem med hennes mage, så hon ha varit ganska skrikig. Men det är mycket bätte nu och när hon blir 3 månader ska vi testa och sluta med magdropparna =) Jag helammar fortvarande och ska fortsätta med det tills hon är 4 månader sen så ska jag börja delamma. Vi försöker oxå få henne att sova i egen säng, funkar några timmar sen vaknar hon och då får hon ligga mellan oss =)

Dopet håller vi på att planera, ska hållas den 24 november. Skönt att vara av med det redan =) Och skönt att allt ha gått bra!

11 år sedan ´

Sv: Hur har det gått augustimammor?

Våran kille blir 3 månader den 10:onde. Han var för en vecka sedan 67 cm lång och 7345 gram tung. Stor kille! :)

Allt har funkar bra för oss förutom aming som vi kämpade med i ca i månad men vi gav upp för både hans och min skull. Han sover på nätterna somnar för natten vid 19-20 vaknar ibland och vill ha mat mellan 00-02. Men brukar oftast sova till morgon 5-6 :)

Vi planerar också dop som blir på trettondagen :)

11 år sedan ´

Sv: Hur har det gått augustimammor?

Vår lilla tjej vägde är nu 9 veckor och 3 dagar. :) hon vägde strax över 6 kilo och var 60 cm lång då hon var åtta veckor. :) hon växer så de knakar. Nätterna går helt ok, hon sover hos oss ibland och i spjälsängen ibland om vi lyckas. Hon har också lite problem med magen. :( någon gång på kvällen någon gång i veckan kan hon börja skrika hysteriskt i Max tio min, så ammar jag henne och de är lugnt. Då får hon ligga och gosa en stund så kommer alla gaser. Jag delammar eftersom min mjölk inte täckte till från början och då gick hon upp i vikt som ett skott. ^^ vi ska ha namngivarkalas eftersom vi inte är speciellt religiösa av oss. :) hon är de vackraste på jorden! Så underbart när hon ler och försöker prata med oss. :) helt underbart nu när man inte bara kan trösta henne med mat för det var de enda i början utan att man kan prata med henne osv. :) älskar att vara mamma! <3
11 år sedan ´

Sv: Hur har det gått augustimammor?

Det har gått bra här hade världen drygaste förlossning i 18 timmar och sedan akut kejsarsnitt. inte konstigt att han inte komm ner då han hade navelsträngen 3 varv runt halsen. 

Nu är han 4 månader och jag har slutat amma när han var 2,5 månad för han bröst vägrade. Jag pumpade så länge jag orkade men mjölken sinade mer och mer och nu har vi kört ersättning i två månader och killen mår hur bra som hällst!

11 år sedan ´

Sv: Hur har det gått augustimammor?

Elvira är 5 mån om en vecka, har fått 2 framtänder i nerderkäken! Vart dåligt några dagar nu i samband med det annars är hon en väldigt glad tös :) sover 12-15 timmar per natt så ja klagar verkligen inte, blir endast sur när hon blir hungrig! Äter gröt och lite mat några gånger om dagen annars ersättning då min mjölk av någon anledning försvann när hon va 3 mån ?! Det är iaf helt underbart :)
11 år sedan ´

Sv: Hur har det gått augustimammor?

@myrmamman; ojdå! Det lät inte alls kul med navelsträngen.. Men bra att han mår bra! Jag ger också ersättning då min mjölk inte ville rinna :( men han växer som han ska! Jenny88; oj va skönt med sömnen ;) och redan två tänder?? Min pojk har inte fått en tand ännu men misstänker att dem är påväg! Då äg vi tre med ersättning :) jag fick ge honom sen dag 3 då jag knappt hade mjölk :( menmen! Jag har gjort en Facebook grupp som heter augustimammor 2012. Gå gärna med där! :)
11 år sedan ´

Sv: Hur har det gått augustimammor?

Jag har gett ersättning hela tiden. Det är mitt tredje barn och jag har inte haft mjölk till någon utav dem. Simon har tre tänder under till och är dryga 70 cm lång o väger 9 kg. En riktig BJÖRN!! Barnmorskan säger att han är stor som en liten ettåring redan. Världens finaste/mysigaste unge! Nu är jag gravid igen, och gissa vad...jag är beräknad till augusti den här gången också! :-)
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne