Hej alla Aprilmammor.

Jag har också BF i April 2013. :) Då jag hade ett missfall i Maj i år. Så är det underbart att ha kommit så här långt i graviditeten denna gång.
Är i vecka 13 (12+5).

Jag satt häromkvällen och funderade, ska ni ta reda på vilket kön det är?
Jag är lite tveksam till om jag ska göra det eller inte. :)
Och det verkar inte som min sambo vill kolla. 

Men jag tänkte på, när börjar man inhandla sakerna?
Som barnvagn, kläder, säng, det som man verkligen måste ha i början.?

Ha de så jätte bra. Hoppas ni mår kanon, för det gör inte jag.
Då jag mår illa och kräks ofta. :(

Kram Kram från en förväntansfull "mamma". :)

11 år sedan ´

Sv: Hej alla Aprilmammor.

Hej!

Grattis till snabb ny graviditet efter MF =)

Jag vill hemst gärna veta, har inte tagit reda på de i nån av mina tidigare graviditeter men denna gången (4e barnet) så vil jag.
Men detta är min sambos fösta barn så jag låter honom bestämma de å tyvärr tror jag inte att han vill veta. ;)

Vi har redan börjat köpa lite saker å vi e i vecka 15 (14+4). Mest för att de ee roligt å för att min tjej på 5 år ska förstå vad som händer.
Vi har köpt skötbord å skruvat ihop spjälsängen å köpt lite kläder.
Men de stora sakerna tar vi efter jul å nyår.

Hoppas dina kräkningar lugnar ner sig! =)

Kram!

11 år sedan ´

Sv: Hej alla Aprilmammor.

Hejsan!

Jag är i vecka 14. (13+1) och jag vill nog inte veta vad det blir, vill att det blir en överasskning :)

Jag funderar oxå på när man kan börja handla lite, men jag väntar nog ett tag till utifallatt det skulle hända någonting..

Annars mår jag bara bra nu, stramar lite i magen bara :)

Kram

11 år sedan ´

Sv: Hej alla Aprilmammor.

Hej :) Är också i vecka 12 +5 idag och ser fram emot vad som väntar. Jag har alltid tänkt att jag skulle vilja veta vad det blir innan bebis kommer.. Men nu har jag börjat tveka. Vill inte snöa in mig ett helt på ett kön och sen kanske det kommer ut något annat (vilket hände mina vänner). Men om jag skulle råka se på ul blir jag inte ledsen :P men tills bebis kommer blir det könsneutrala färger. Så tänker jag :)
I April 2013 blev 2 till 3, i Juli 2015 blir vi 4 <3
11 år sedan ´

Sv: Hej alla Aprilmammor.

Hej alla!

Är i vecka 16 och jag vill inte veta kön innan, roligt med överraskning och lite spekulationer innan tycker jag :) Ska på ultraljud i vecka 21 så hoppas att det inte syns då... Ja det är fler som ser fram emot att börja handla? Jag tycker att det ska bli jättekul att få köpa små fina kläder, men tänker vänta med det tills efter nyår tror jag, då är det ändå tre månader kvar så det borde man hinna. (Om det inte är så att man råkar springa på något alldeles extra fint).

 

Lycka till alla!

11 år sedan ´

Sv: Hej alla Aprilmammor.

Jag går in i v. 16 (15+0) imorgon. Och jag kommer ta reda på könet, om barnet själv då vill såklart, tycker att det blir ju lättare att köpa saker och fixa rum och sånt ifall man vet könet på barnet :)

Jag kommer nog börja handla saker till min lilla efter jag gjort ultraljudet som jag ska göra 1 november :). Så man vet att allt är helt bra med den och så, då jag varken har fått höra hjärtat eller fått göra tidigt ul :).
 

11 år sedan ´

Sv: Hej alla Aprilmammor.

Hej på er. :) jag är i v.14 (13+5) och förra gången vi var gravida var jag osäker på att ta reda på könet, men det slutade med MA så denna gång är jag rätt säker på att jag iaf vill veta. Så vi kommer kolla om den vill visa. :) Jag har inte köpt en sak ännu då jag hann köpa några små saker sist och det gjorde så ont att behöva packa ner det igen i v.18 då MA konstaterades. Så jag väntar till efter rul även om vi redan sätt den lill* och att det bara är en. Önskar er alla ett stor lycka till och att ni är.välmående resten av grav.
Zkatan
2 zkatan
11 år sedan ´

Sv: Hej alla Aprilmammor.

Jag vill absolut inte veta... tycker att det är som att öppna julklapparna till midsommar å sen slå in dem igen å vänta till jul... =)  Tar liksom bort spänningen lite.

Har inte köpt något än, har lite kvar sen dottern var liten, med henne tog vi inte heller reda på könet,  "Liten" kallades för han tills HON bevisade motsattsen =) denna gång kallas den lilla i magen för "lillayster"  och är en hon tills motsattsen bevisats =)   

vad det gäller saker så tycker jag att alla färger passar alla barn, har dock aldrig varit förtjust i babyblått eller babyrosa så det fanns inget av det bland våra kläder i början.

För vissa är det ett tufft val för oss var det ett självklart val. Lycka till!

11 år sedan ´

Sv: Hej alla Aprilmammor.

Hej!

Jag går in i vecka 16 imorgon och vi har köpt lite grejer, efter första sonen har jag lite mer koll på vad jag vill ha så vi passar på att slå till vid reor och om man hittar fint på blocket. Till första sonen hade vi kläder, bilbarnstol, vagn och det fixat 2 månader innan BF. Nu har vi redan börjat kolla på ny vagn för att vara ute i tid och hitta det som passar oss, har köpt en body och ett nytt babygym :D

Vi ska inte ta reda på könet, vi gjorde inte det med sonen för vi kände inte att det skulle vara lätt för oss att hålla oss från att skapa oss en bild av bebisen om vi visste, kanske fixera sig vid vissa namn, vissa typer av kläder och se en flicka/pojke framför oss, vi ville hellre vara helt ovissa. Och vi känner detsamma nu :) Samtidigt som jag är så himla nyfiken! Det blir en kul överraskning på bb! 

11 år sedan ´

Sv: Hej alla Aprilmammor.

Hej, svårt det där man vill veta könet fast ändå inte. I vilket fall så spelar det ingen roll alls vad det blir. Ett friskt barn är ju lycka. Är 12+3 och längtar efter RUL. Vi har inte köpt någonting alls ännu men när vi kommer mot jul är det nog dags att börja tänka ut vad som vi behöver. Mår relativt bra och magen börjar jäsa :-) Kram på er alla och hoppas på att vi alla får må bra under denna tid. // Linda
11 år sedan ´

Sv: Hej alla Aprilmammor.

Vi vill inte veta kön, det får bli en överraskning:) Har bestämt att vi skall handla lite kläder till Bulan i jul, blivande mormor har redan köpt lite;) Men det är väl dags snart att kolla på vagn och dylikt, men vi väntar ett litet tag än.

BULAN var en liten prinsessa...

Den 27 mars,prick klockan 12.00 föddes vår underbara DOTTER på Malmö KK <3

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne