Ultraljud 2

Då var man iväg på andra ultraljudet. Tyvärr fick vi inte se mycket då hon redan lagt sig tillrätta och ligger och tittar in i min rygg :( så typiskt när vi hade kunnat fått sett henne i 4D. Fick se foten i 4D. Men snart så får vi se henne live. Är verkligen inte många veckor kvar.

Börjar sätta mig in i olika bedövningar, förlossningsställningar men framför allt vilket sjukhus vi ska välja. Den 1/11 får papporna inte vara kvar efter förlossningen i Malmö. Jag vill inte att min sambo åker hem. Jag vill ha kvar honom och han vill vara kvar och det förstår jag, det är ju hans barn med.

Det är inte så långt till varken Lund eller Ystad från Malmö men känns galet att behöva åka till annan stad när man bor 5 min med bil från sjukhuset i Malmö.

Har ni andra börjat fundera på bedövning och hur ni vill föda??? Tar gärna feed back så man har att bolla med :)

Sköt om er

11 år sedan ´

Sv: Ultraljud 2

Jag har samma funderingar som dig, det KAN finnas plats för pappan på BB men det är på enkelsalarna och det finns ju ingen garanti på att man kan få dessa rum. De är ju reserverade till de komplicerade förlossningarna. Men en annan tanke, min vän födde för ett år sedan, hon fick ligga på en tvåsal på BB och pappa var tvungen att åka hem. Både hon och pappan tyckte det var rätt skönt att få vara lite ensamma, hon ville vila och han ville hem och chilla lite efter heldagarna på BB. Sen så var hon väl där i 2-3 dagar sedan kunde de åka hem. Finns ju olika synsätt

Jag har funderat en del på Lund då papporna får stanna kvar där men så har jag varit på Prenatal i Malmö och haft samtal gällande förlossning etc inklusive rundvandring på Förlossningen. Så det lutar åt Malmö iallfall :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne