När är det dags egentligen?

Ja, när är det det egentligen? Har haft massa ( förmodligen) förvärkar , sammandragningar mm) under 1 v tid. Efter varma bubbel/skumbad, värktabletter så har det lagt sig. Kommer på kvällarna. Men "Wilda Astrid" har alltid hållet fullt liv på senkvällen å natten, sen jag började känna fosterrörelser i v 16. Tänk så enkelt det hade varit om "bara" vattnet hade "gått" å då hade man vetat att ..", dags att åka on å kolla upp lite":) Då hade till och med jag vetat;) Å detta är ändå min 3 gång, men ingen av de andra 2 har varit lika. Är nog mest nervös att jag ska stanna hemma för länge, då jag gärna går undan när jag får ont å vill gärna va själv. Hur tänker ni inför förlossningen? Jag är ju uträknad till idag så hög tid att börja fundera på saker;) Väskan packade jag häromdagen , fallifall;)
alexvi
2 alexvi
11 år sedan ´

Sv: När är det dags egentligen?

Ja det undrar jag också. Har gått över en vecka imorgon! Har precis som du haft sammandragningar och förvärkar, men inte sätter nån förlossning igång inte. Tror t.o.m. slemproppen kan ha gått...
Detta är mitt första barn och jag var så laddad inför BF...

Nu en vecka senare har allt liksom kommit av sig. Jag går inte och mentalt förbereder mig längre utan suckar mest över att INGENTING HÄNDER!

11 år sedan ´

Sv: När är det dags egentligen?

Funderar jag med. är dock "bara" i vecka 37+2. Känns som om det hugger till nere mot underlivet och vet inte vad det kan vara. Det gör ont i 1-2 sekunder lugnt några sekunder sedan hugger det till igen. har varit så här i 2 dagar nu.. någon som vet vad det kan vara? kan det vara att det är pågång eller?
Bf 27/8-12. Är så lycklig över denna underbara gåva!
11 år sedan ´

Sv: När är det dags egentligen?

ackarlsson : är din bebis fixerad ? precis som du känner kände ja när tösen la sig till rätta med huvudet. 

11 år sedan ´

Sv: När är det dags egentligen?

Hon va inte fixerad sist vi var hos bm.. kanske ä det som sker då.. :D tack för svaret. :)
Bf 27/8-12. Är så lycklig över denna underbara gåva!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne