Äntligen är

man hemma fram till förlossningen! Visser ligen har jag varit det en vecka redan då jag blev sjukskriven. men from måndag har jag semester.

Skönt att hinna vila lite innan bebis kommer. Senaste dagarna har jag sett ut som en michilingubbe i händer och fotknölar tyvärr samlat så mycket vatten.

Sängen och vagnen är klar funderar på att fixa skötbordet i dagarna nu.

Hur är det med er Lediga och allt klart?

11 år sedan ´

Sv: Äntligen är

Skönt att vara hemma innan de små kommer. Jag har varit hemma ett tag nu och det är underbart. Jag har svullna ben och fötter och en extrem trötthet. Jag tror att det mesta är klart nu. Idag tvättar jag alla sängkläder så när det är klart och min man kommer hem (han går på semester idag) så känns allt bra. Jag börjar på allvar räkna ner nu... Hoppas att lill killen vill titta ut medans min man har semester...
11 år sedan ´

Sv: Äntligen är

Skönt för dig att vara hemma och vila och fixa inför bebis kommer :) När är du beräknad? :)

Jag har varit hemma tre veckor nu.

Har BF den 5 aug allt är klart så vi bara väntar och väntar, försöker få dagarna att gå. Känns som om tiden står stilla ibland ;)

11 år sedan ´

Sv: Äntligen är

Skönt att du har ledigt nu =) När är du beräknad? Har varit hemma sen 2 juli =) Min svägerska fick sin bebis idag på morgonen, hon va beräknad till den 5 augusti. Hoppas att våra titta ut snart!! Man känner ju att man ha börjat samla på sig lite vätska i värmen!

11 år sedan ´

Sv: Äntligen är

Jaaa vill att vår lillkille ochså kollar ut medans maken är hemma på semestern. Jag är beräknad till 17aug men med första barnet gick jag över 9dagar och med andra fick jag 1 ag före beräknat datum. Så jag har inga höga förväntningar på att han kommer tidigare.

 

Ska Sooooova så mycket som möjligt så man är utvilad till han kommer :)

När har ni beräknade datum och har ni fått tidigare era tidigare graviditeter?

11 år sedan ´

Sv: Äntligen är

Jag väntar mitt första, den 12 aug är jag beräknad till. Hoppas den vill titta ut tidigt, men eftersom det är första så kommer jag särket gå över.

 

11 år sedan ´

Sv: Äntligen är

Bäst att ställa in sig på att gå tiden ut och ev över annars blir det väldigt dryg väntan.

En på jobbet var fullt inställ på att få 2 veckor för tidigt. Hon har tyvärr gått över nu så hon har det jäääätte jobbigt.

11 år sedan ´

Sv: Äntligen är

Har varit helt ledig sen 17 juni med graviditetspenning och före det jobbade jag typ 3 dagar i veckan för jag hade så mycket semesterdagar som skulle frysa inne.  Den 8e augusti går graviditetspenningen ut och då använder jag lite mer semesterdagar om förlossningen låter vänta på sej.  Har varit skönt att ha sommaren på sej att få till allt, hade högt blodtryck under en period och var helt slut. Tiden har behövts för att "boa" och få iordning.  Nu väntar jag mest, blir extra tydligt när maken är tillbaka på jobb efter semestern....hoppas slippa gå över för mycket men är inställd på en september-bebis. :) Har bf 18 aug.

Det häftiga är ju att oavsett om vi i den här gruppen kommer gå över eller inte så är vi hela tiden en dag närmare, för går gör de ju faktiskt, dagarna.  Lycka till allihop!

Har en son född augusti -12 och en dotter född dec -14.

Hade ett sent mf i början av -14

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne