0

Trötthet,illamående o träning

Är i v 8+4. Mår illa i princip dagligen och är trött, trött, trött. Känner inte alls igen mig själv. I normala fall är jag typen som aldrig går och lägger mig mitt på dagen och nu helt plötsligt kan jag lätt sova tre timmar när som helst bara jag lägger mig ner. Vad jag undrar över är träning. Som ogravid är min erfarenhet att träning hjälper mot allt, trötthet, stress, huvudvärk etc. Hur är det nu? Är det värt att motstå tröttheten och illamåendet för att släpa sig iväg till gymet? Kommer jag att må bättre eller är det bara dumt?

Micho
4 micho
14 år sedan ´

Sv: Trötthet,illamående o träning

Det är de nya hormonerna i kroppen som får dig att känna dig trött, illamående m.m. Så jag har svårt att tro att Träningen skulle hjälpa så mycket... Men det är ju alltid bra att träna... ;-)

Jag sover oxå massor men har inget illamående...

Lycka Till...

Kram

Stolt Fru, välsignad mamma till Sara, Alexsander & Matteus <3

14 år sedan ´

Sv: Trötthet,illamående o träning

Hej.

Jag har läst nånstans att det är bra att lyssna på kroppen. Är man trött så bör man vila, och mår man illa kanske inte det blir bättre av träningen.

Jag vet vad du menar med träning, ofta känner man sig bättre efteråt. Men jag har inte börjat känna lika mycket, är i vecka 6:) Tror iaf att det är bra att lyssna på vad kroppen orkar med:)

Lycka till!!!!

mia88
3 mia88
14 år sedan ´

Sv: Trötthet,illamående o träning

Hejsan!

Träning är aldrig fel. Du kan alltid prova försiktigt fram och se efter hur det känns! För vissa känns det mycket bättre då man är igång.

Var själv ganska långt sängbunden under de första veckorna. Efter första ul (v.12) började jag träna igen och började röra på mig mera och känner mig mycket bättre då man rör på sig! Det är individuellt och alla upplever det olika! Så pröva dig fram och se efter hur det känns!

Lycka till!

Anita
2 anita
14 år sedan ´

Sv: Trötthet,illamående o träning

Hej!

Jag var också supertrött i början av graviditeten. Kunde knappt hålla mej vaken på jobbet... Gick en kortare promenad varje dag och då kände jag mej lite piggare en stund. Frisk luft är aldrig fel! :) Mot illamåendet så är nog småäta det bästa tipset.

Den extrema tröttheten gick över efter v.13 ungefär och nu orkar jag vara vaken längre på kvällen och vara mer aktiv på dagen. :) Nu är det snarare en trött rygg som hindrar... ;)

Håll ut några veckor till så ska du se att det blir bättre med både illamåendet och tröttheten!

KRAM!

 

Mamma till två busiga töser och en pöjk!
0
14 år sedan ´

Sv: Trötthet,illamående o träning

Tack för era svar! Har varit ute och gått promenader två kvällar i rad nu. Känns mycket bra! :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne