0

Bruna flytningar, hjälp?

Hej. Jag är gravid i v 7+0. Fick igår em bruna flytningar, inte alls mycket men blev orolig förstås. I morse kom det lite till. Har inga magsmärtor eller molvärk. Vad tror ni? Har ringt KK men de ringer inte upp förrän senare under dagen, MVC är stängt... 

Carita
0 carita
15 år sedan ´

Sv:

Hej!

Jag hade också det i ca v6 och så höll det på till v10 och så försvann det lika plötsligt som det kom. Hade inte heller ont och allt har gått bra är gravid v 31 nu.

Har även haft ett missfall precis innan denna graviditet och då ökade mängden brun flytning och ändrade färg till mer rödbrun och sedan till bara blod samtidigt som jag fick en mollande kännsla i livmodern och denna värk började göra mer ont.

Förstår att du är orolig det var jag också, fråga om dom kan döra ett vaginalt UL på dig så du kan slappna av lite i alla fall. Detta är inte heller någon säkerhet att allt kommer att gå bra men kan kännas bättre och man blir lite lite lugnare.

lycka till

15 år sedan ´

Sv:

 hej, jag hade i v7 också, nu är jag i v31+2, allting gick bra. bara vila, det e inte så mycket man kan göra, och jag tror det e ingenting farlig, för du inte har ont.

http://www.blimamma.se/images/graph.php?user=3282

0
15 år sedan ´

Sv:

Tack för svaren! Följer rådet att kolla med BM om vaginalt UL på måndag.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne