Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

Bebisarna har börjat titta ut till sina lyckliga mammor och vi andra väntar snällt, om än otåligt ;) Hur mår ni andra som fortf väntar på era små att komma till världen?

Nu är det riktigt tungt tycker jag, svårt att gå, stå och t.o.m sitta bekvämt. Trött och svårt att sova, mkt sammandragningar och förvärkar. Ändå "måste" jag pyssla här hemma hela tiden med städning och förberedelser vill ha fint när liten kommer. Inte lätt att vila :P Med 10 dagar kvar till BF är det en massa tankar ang förlossningen och att bli mamma dessutom.

Hur fördriver ni era dagar? Och några tips på hur man kan förbereda sig på bästa sätt för det som komma ska? =) Önskar alla lycka till och mkt kärlek och glädje!

Vilandra och Piggelin

mikki
2 mikki
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

9dagar till BF, jag har bakat lite fikar med vänner osv, gör inte så mycket mer än att promenerar i kvarteret.

Jag har helt hoppat över att planera inför förlossningen har bara min bbväska sen får allt de andra lösa sig på plats. Har dock allt här hemma färdigt och irdning för litens ankomst.

Lycka till själv hoppas väntan inte blir lång för någon av oss =)

10 år sedan ´

Sv: Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

5 dagar kvar till bf, är till och från otålig som en sur 3åring haha! Har sista dagarna blivit en del städning och om helgerna bakar jag som en tok! Försöker spendera så mycket ensamtid med sambon som det går, är ute och äter, myser och drömmer. Sover sällan om nätterna, går nog på toa en gång i halvtimman och mycket sammandragningar, dock inget särskilt som tyder på att det hela är på gång :( BB väskan är iaf halvpackad, sängen bäddad och vagnen står och väntar :) vi är redo! :D
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

Hej. 40+2 idag. Det trodde jag aldrig. Allting talade för en tidig födsel. Men såklart är jag nöjd med att ha gått tiden ut. Har inga känningar, vaknar en gång per natt. Sover dåligt pga av att hjärnan går på högvarv men inget annat. Har inga förvärkar m.m. Har haft en bra graviditet som gör att min bm är lagom intresserad.. Här får man gå över tre veckor så det är det jag siktar in mig på nu. Hoppet dog verkligen på 40+0 dagen:-) Tur att det är EM och mkt annat på stan så att tiden går fortare. Hoppas att ni andra får som ni ska. Detta är inget skoj att leta efter tecken som aldrig kommer!
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

jag är i v41+0 idag. nu får det räcka tycker jag. känner att det börjar verkligen ta emot att vara gravid nu. magen är riktigt ivägen.hade riktiga förvärkar igårkväll för första ggn o gissa om jag vart glad, tills de tog slut iaf!! :P

Men den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge sägs det ? :)

10 år sedan ´

Sv: Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

AmelieM - var bor du? Här inkarlsta får man också nämligen gå över sådär läskigt länge, 42+6 tror jag, helt sjukt :/ kommer aldrig acceptera det...
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

jag mår inte så jättebra, klåda och panikångest om vartannat. BF är 3 dagar bort och på måndag ska jag på kontroll för igångsättning (som jag har fått beviljat). senast på torsdag sätts jag igång, vilket känns bra. så senast söndag har jag mitt barn <3 lycka till allihopa, tänker massa på er =)

förbereder inte mig så värst mycket förutom en massa sömn tack vare piller. ligger mest, går på nån promenad om dagen med fästman och hund (bild finns i galleriet) det bästa tipset är väl att hålla igång och inte bara ligga och tänka, för då kommer tankarna. de onda om allt är bra, kommer gå bra och ifall man blir bra föräldrar...inte bra tankar!

Har världens gladaste 2-åring, född 16/6-12 och fick min andra den 7/3-15 n_n.

10 år sedan ´

Sv: Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

Jag bor i Göteborg. Vårt kära Sahlgrenska har ju kommit fram till att 42+0 och sedan en diskussion om igångsättning inte är några konstigheter. Mina vänner inom vården säger att man får ligga på och tjata annars kan det gå längre. Min bm sysslar inte med hinnsvepning, inte ens känna på tappen. Den kommer när den är klar. Jag känner mig som ett grinigt barn som inte får något att hoppas på...
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

Har tre veckor kvar till Bf (37+0). Längtar sjukligt mkt.. Tur att jag har någon att lägga ner tiden på, min son på 19 månader, så tiden flyger iväg.. Kan dock inte låta bli att räkna ner dag efter dag...:) Snart nog!!

Jag är en soon to be- tvåbarnsmamma på 25 år snart som bor i Eslöv med min pojkvän och vår son Jason. Vi väntar vårt andra barn med BF 30 Juni 2012 :D

10 år sedan ´

Sv: Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

Jag satt och googlade igår, hittade en tråd om just förlossning och överburenhet här i Karlstad. För bara ett par år sedan fanns ingen gräns alls utan så länge det såg bra ut fick bebisen vara kvar i magen. Någon hade tydligen fått på bf +28! rena vansinnet enligt mig och där fick jag såklart lite mer panik. Jag tror inte min bm heller sysslar med hinnsvepning och har heller inte nämnt något alls om att känna på tappen el liknande, dessutom går hon på semester till veckan och vi har vår sista träff med henne på måndag. Oron växer kan jag säga, usch...hoppas verkligen att bebis vill komma ut snart för jag vill verkligen inte bli igångsatt!!
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för alla nu inför slutspurten? =)

2 dagar till BF. Har känt lite mer sista dagarna, mer SD och en känsla i kroppen allmänt, sover väldigt mycket, dag som natt, även om jag ligger vaken stunder om nätterna. Känns mycket jobbigare nu än tidigare. Försöker tänka att det max är 14 dagar kvar (om det blir igångsättning) allt innan dess är en bonus. Klådan har kommit lite tillbaka här i veckan men inte alls som jag hade förrut så jag kan stå ut med den. Mest mina vader som får ta stryck :) För varje dag som går blir jag mer orolig att bebis inte har det bra, jobbig känsla! Vill ha honom här nu!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne