Sammandragningar.

Jag vet att det inte är farligt att få sammandragningar men jag har jättemycket. Är det fler där ute som också har det så? Jag är nu i vecka 31 men har haft det länge. Jag kände sammandragningar innan jag kände sparkar. Nu på sistånde särskillt i går så fick jag sammandragningar hela tiden kom var 5-10 min nästan hela dagen. Försökte vila men det hjälpte inte. Har inga andra problem som foglossning å sånt så det är jag ju glad över. Men det är en obehaglig känsla att få det så ofta och jag känner mig kissignödig trotts jag inte behöver gå.

12 år sedan ´

Sv: Sammandragningar.

Jag skulle kolla upp det om jag var du. Är ju säkert helt och hållet som det ska men man kan aldrig kolla upp för många gånger.

Har en son född augusti -12 och en dotter född dec -14.

Hade ett sent mf i början av -14

mikki
2 mikki
12 år sedan ´

Sv: Sammandragningar.

Det kan vara någon infektion som gör det, jag har med haft massor av sammandragningar sen v16 vissa har gjort väldigt ont och vissa bara kännts. men det har bara varit min livmoder som "tränat" är i v 38+5 idag så det behöver inte heller betyda att bebis kommer för tidigt. För vissa bara e d så =)

12 år sedan ´

Sv: Sammandragningar.

Jag är sjukskriven sen vecka 15 pga täta smärtsamma sammandragningar är nu i vecka 31+0.. Ring och be dom undersöka dig, kanske får du bricanyl för att lugna ner det. eller så är det ingenfara," bara drygt för dig" som dom säger

Trrkek
2 Trrkek
12 år sedan ´

Sv: Sammandragningar.

Lika bra att ringa till förlossningen och kolla upp det! Kan vara urinvägsinfektion som ger sådär täta sammandragningar. Dessutom - om du kommer in på undersökning och får se att bebisen mår bra samt får en bedömning av om livmodertappen är opåverkad, så kan du slappna av lättare sedan! Var själv inne häromdagen och fick lite Bricanyl pga förvärkar som kom var 3e minut (går in i v 35 idag). Nu väntar jag på svaret på urinodlingen, och ligger mest på sofflocket och tar det vääääldigt lugnt.

 

Lycka till!

12 år sedan ´

Sv: Sammandragningar.

Hur känns dina sammandragningar? igår när j skulle gå å lägga mig blev jag plötsligt spänd över magen och så sjukt illamående,,kräktes å sen blev de bättre men sen vaknade jag mitt i natten av värsta "mensvärken" som kom o gick med några minuters intervaller å varje värk höll i sig ett par tre minuter tror jag,,imorn ska jag till bm,,får passa på att fråga vad de kan ha varit,,kan de möjligen varit sammandragningar eller förverkar?? Nu mår ja bra,,eller ja ingen mensvärkkänsla i all fall:)

12 år sedan ´

Sv: Sammandragningar.

Jag har inte alls ont när jag får sammandragningarna men hela magen blir jättehård och måste oftas få gå och kissa. Blir lite orörlig på grund av den hårda magen. Ska till bm på måndag måste fråga då. Tack för alla svar.

12 år sedan ´

Sv: Sammandragningar.

Barnmorskan sa att det inte va någon fara att få många sammandragningar. Pratade med en vännina om det som har jobbar på förlossningen som sa att har man mycket sammandragningar innan så kan man få en lättare förlossning för livmodern har tränat så mycket å det lät så bra att jag har bestämt mig för att tro på det.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne