gått över..

Några fler som gått över tiden? Så långtråkigt, timmarna flyter inte på i huvudtaget.. Nu tycker jag det är dags att komma uuut!

MadBel
2 MadBel
10 år sedan ´

Sv: gått över..

Än har jag ej gått över men har BF idag och känner tristessen och jag tror inte filuren i magen tänker dyka upp idag :) , jag har dock hört från andra att det tydligen blir värre så fort beräknade dagen passerat? När var du beräknad till? :) Matilda_W skrev den 2012-05-28 17:29:26

Några fler som gått över tiden? Så långtråkigt, timmarna flyter inte på i huvudtaget.. Nu tycker jag det är dags att komma uuut!

10 år sedan ´

Sv: gått över..

Jag var beräknad den 27/5. Ja man har ju väntat på just den dagen så efter den dagen så räknar man ju timmar.. Jag har ju bara gått över 2 dagar hittills men det känns som 2 veckor :P Speciellt när man inte har några som helst tecken på att det är på gång. Har inte ont nånting och har inte märkt av någon slempropp. Sen tycker jag det är jobbigt när alla nära och kära frågar en hur man mår/magen mår heela tiden, det är ju självklart jättesnällt, men jobbigt när ingenting händer! Håller tummarna för dig i dag då så du slipper gå över =)

Dolce
3 Dolce
10 år sedan ´

Sv: gått över..

Som sagt, jag har ju med gått över tiden 7 dagar idag. :( Fruktansvärt långtråkigt och man känner efter hela tiden efter minsta lilla tecken. Och folk frågar mig med varenda dag om det är på gång än.

Vi kämpar på ;)

10 år sedan ´

Sv: gått över..

Jag hade BF igår och det suger verkligen massor. För jag har så j*vla ont :(
Gråter varje dag av smärtan och kan inte sova om nätterna för jag har så ont. Så jag vill inget annat än att bebisen ska komma nu.Vte inte hur länge jag står ut..

MadBel
2 MadBel
10 år sedan ´

Sv: gått över..

Ne ingen bebis än, jag hoppas så att jag får träffa den snart! :) håller tummarna och hoppas för er andra att ni får träffa era sötnosar snart! :)
10 år sedan ´

Sv: gått över..

Jag ska på ultraljud i morgon för att se hur den lilla krabaten växer. Har graviditetsdiabetes så om den är för stor så blir det igångsättning till helgen, annars har jag tid på tisdag för igångsättning. Hoppas på att komma igång av mig själv innan dess!! Håller tummarna för resten av er med!

Jealle
2 Jealle
10 år sedan ´

Sv: gått över..

Jag har också gått över =( Var planerad till förra fredagen den 25 maj.... Var dock inställd på att gå över och tyckte att de första dagarna var helt OK. Jag har överbokat mina dagar så att jag inte bara ska gå runt o vänta men nu känner jag att det räcker! Dags att komma ut =)

Ringde bm i början på veckan för att höra om svepning av hinnorna som jag hört om. Heter det så? Men hon ville inte göra det... Är överlag inte så speiellt nöjd med min bm. Känns inte jätte engagerad trots att jag o min sambo poängterat att vi vill ha all hjälp vi kan få o att vi verkligen är nybörjare...

Ska i alla fall träffa henne på fredag o då ska vi också boka tid för igångsättning nästa vecka. Men jag skulle tycka att det vore så trist att behöva bli igångsatt! Jag vill få den där överraskningen av att NU sätter det igång =) Har mkt sammandragningar och har även haft en del förverkar (tror jag i alla fall...) men inget har satt igång på riktigt.

En dag i taget! Snart är vi mammor =)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne