2

Någon annan som har det likadant?

Jag är konstant bajsnödig och går på toa ofta och försöker få ut nått men nej, det kommer ingenting. Har även "mensvärk" då och då och känner att bebis trycker neråt. Någon annan som känner lika? Jätte frustrerande att vara nödig men inget vill ut, är jag förstoppad eller ska det vara såhär? Är i vecka 38 idag exakt, hjälp?
10 år sedan ´

Sv: Någon annan som har det likadant?

Jag har de senaste dagarna börjat känna av lite sammandragningar. Det känns som mensvärk, magen blir hård men det gör inte ont. Jag väntar på att det skall dra igång ordentligt då jag har bf imorgon :)

Men sammandragningar kan man ha långt innan bebisen har tänkt dyka upp.

Jag behöver även kissa mycket oftare men det är vanligt på slutet eftersom bebisen trycker på blåsan. Men ifall du känner dig förstoppad så testa äta ngt som hjälper dig bajsa..typ psylliumfrön. Det har jag haft i gröten ofta och det hjälper jättebra. 

 

2
10 år sedan ´

Sv: Någon annan som har det likadant?

Okej tack för tipset! Men nu är magen som vanligt igen, känns underbart! :) Åh då har du din lilla hos dig snart, <3
10 år sedan ´

Sv: Någon annan som har det likadant?

ok, va skönt! Ja idag är dagen D! Men bebisen verkar ha det bra i magen. Jag håller tummarna på att det händer ngt denna veckan iaf. :) 

10 år sedan ´

Sv: Någon annan som har det likadant?

mensvärk har jag typ varje dag nu..  och de är för att livmodertappen börjar bli mjuk.. detta kan man ha länge eftersom den ska mjukna mycket innan det är dags.. :)

Skönt att magen är som den ska igen.. :) 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne