14 år och gravid

Tjoo, rubriken säger ju allt. Alla tycker jag är en slampa, hihi mmen min unge kommer bli fett söt, säg nå kul alla morsor hära ;)

10 år sedan ´

Sv: 14 år och gravid

Söt blir han/hon säkert! Hoppas bara du är medveten om vad du ger dig in i, och har vuxna som kan stötta dig och försörja er. Men du har säkert en plan för hur du ska lösa allt :)
Mia95
2 Mia95
10 år sedan ´

Sv: 14 år och gravid

ursäkta som lägger mig i men får uppfattningen om att du är väldigt omogen, du kan säkert bli en jättebra mamma ändå men snälla väx upp.

10 år sedan ´

Sv: 14 år och gravid

Håller med Mia tyvärr. Det där är rätt omoget skrivet. 

Men du växer nog upp under graviditeten och inser vad du ger dig in på :-)

Så brukar det vara i alla fall! :-)

Vet andra 14åringar som varit jätteomogna och nu blivit mognare ( kan inte säga mogna för det är de inte )

Men lycka till:-)

18 år och väntar mitt andra barn i Oktober, lycka!

10 år sedan ´

Sv: 14 år och gravid

Hmmm...man börjar fundera om det är ett skämt?? verkar inte så seriöst skrivet alls???? Om det är sant hoppas jag du hinner mogna till ordentligt under dessa månader som kommer för sen har du ett liv du ska ta hand om i många år framöver.

10 år sedan ´

Sv: 14 år och gravid

jag har en syster som är 14 och förlåt men jag kan verkligen inte se en 14 åring mogen för att vara mamma! då är min syster väldigt mogen för sin ålder!

det finns så mycket som behöves utvecklas hos en 14 åring så jag hoppas lite att detta inte är sant! ingen oskyldig bebis skall behöva ha ett barn till mamma!

som lillfisa skriver om detta är sant så hoppas och hoppas jag att du mognar till och kan ta hand om det dyrbaraste som finns!

 

 

10 år sedan ´

Sv: 14 år och gravid

kanske dags att ta och växa upp ?:)

10 år sedan ´

Sv: 14 år och gravid

Men Herregud....du är ju inte ens Byxmyndig!!! 

är de sant detta så får man verkligen hoppas på att du& killen har stöd från era föräldrar..Tänk skolan!!hur ska de funka?Och jag håller helt och hållet med .minbaby. Ingen bebis ska behöva ha ett barn till mamma!

Graviditeten kan inte ha varit planerad, men man hoppas ju att ni är mogen för åldern, men de är svårt/dumt att skriva mogen, för det är man inte när man är 14 år..

Ta och tänk till lite!!!! och sen att vi mammor ska ta och skriva nått kul, hmmm. vet inte om de blir så roliga inlägg...

Mia95
2 Mia95
10 år sedan ´

Sv: 14 år och gravid

för det första får man ju hoppas att hon vet vem killen är och att hon har stöd av honom, sedan jaa självklart får vi hoppas att dom även har stöd från familj. 

Sara.
4 Sara.
10 år sedan ´

Sv: 14 år och gravid

Är ett par till här som också verkar ganska omogna om du frågar mig...
10 år sedan ´

Sv: 14 år och gravid

Tycker det är fruktansvärt hur vuxna människor kan sitta och vräka ur sig en massa skit! Har man nått problem med att en annan är 14 år och gravid så klickar man vidare på nånting annat! Att det skulle vara synd om barnen är ju helt fel! De finns 14 åringar som inte kan ta hand om sina barn men det finns även 35 åringar som är lika jävla dåliga! Men sen finns de 14 och 35 åringar som gör ett kanon jobb! Fyfan de finns folk som borde skämmas! Jag fick mitt första när jag va 15 så innan ni vet vad det handlar om så tycker jag faktiskt att ni ska vara tysta! Usch för fördomsfulla människor! Trodde att samhället vart bättre om man stöttade varandra och inte hoppade på allt som va lite annorlunda!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne