När syntes eran mage?

Jag är nu i vecka 8 plus 3 och har ju ännu ingen mage men det jag undrar är när började det att synas på er att ni var gravida? Jag har gärt att det kan synas från och med v 12

Hej!

Jag heter Andréa och jag är 21 år, jag och min sambo väntar vårt första barn den 28 juni 2009

15 år sedan ´

Sv:

Hej!

Vad jag förstår så är det väldigt individuellt. Min mage syntes på en gång nästan eftersom min mormor såg att jag var gravid innan jag tog testet.

Det kan bero på att jag är så smal över höfterna. Det finns inte så mkt. plats mer än att magen börjar puta

Du skall se att magen börjar puta snart och det är så vackert!

Stort Grattis till er lilla/lille!!!!!!

/Carola

15 år sedan ´

Sv:

Hej!

Det är SÅ olika, min mage börjades syna i vecka 14. Men några tidigare och andra senare. beror ju lite på vilken storlek man är innan.

Kram på dig och snart syns det.

Hej! Jag heter Wiktoria, bor tillsammans med min man i Gnesta, tillsammans har vi två barn, en flicka född dec 07 och en pojke född nov 09.

Vi har öven en hund och tre katter.

 

15 år sedan ´

Sv:

Hejsan...

Jag är i v19 nu och min mage syns lite bara, den är väldigt liten så det är verkligen från person till person. Vissa med jumbomagar kan ju ha vatten i kroppen också som gör att de ser större ut..

Håll ut snart är den där! :)

0
15 år sedan ´

Sv:

det är verkligen olika.. har för mig att min började komma vid vecka 13 - 14 nått sånt.. men som sgat är det individuellt.. o tror d beror på storleken du är.. jag har lite övervikt men m itt syntes rätt snabbt ändå för att jag e så smal över livmodern o har alltd varit d.. så d e nog olika..

15 år sedan ´

Sv:

Jag är normalviktig och kurvig och jag har redan fått jätte mage. Är i vecka 8. Så här tidigt beror det mer på tarmarna än nått annat. Men de flesta får nog vänta ett bra tag innan magen kommer...

Väntar barn nr 3 BF 22 april
15 år sedan ´

Sv:

Hejsan! Jag har alltid haft runda former även om jag ligger inom "normal" skiktet. De som känner mig väl såg redan runt vecka 12- 13 alla andra kunde se i v.15.

 

15 år sedan ´

Sv:

tack för alla svar:)

Hej!

Jag heter Andréa och jag är 21 år, jag och min sambo väntar vårt första barn den 28 juni 2009

15 år sedan ´

Sv: hej

min mage syntes inte ordentligt förens jag var i 6månaden. puta lite innan dess men syntes knappt att  jag var gravid.

Hellen
2 hellen
15 år sedan ´

Sv:

Hej!!!

Jag är gravid i v. 9 (beräknad till 28 Juni), Har redan börjat med mammabyxor(Har nog använt de i minst 2 veckor i allafall). På grund av att mina jeans inte går att knäppas i dom 2 övre knapparna

Så det är nog olika.Med mitt första barn som skulle födas med planerat snitt för ca. 13 år sen så trodde personalen att jag var besökare när jag satt i väntrummet för att få bli inskriven på avdelningen, dagen innan snitt.

15 år sedan ´

Sv: Heej.,

Min började synas i 4:e

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne