sara_k
5 sara_k

Novembermammor hoppa in här :)

Hej alla glada blivande novembermammor!

Jag plusade några dagar sedan och ska bli november mamma om allt går som det ska, hoppas. Som sagt hoppa gärna in här så att vi kan följs åt kram.

Vi försöker barn nr 2. MF 2011 Okt,sonen född 2012 Nov ❤️ Hoppas på graviditet :)
12 år sedan ´

Sv: Novembermammor hoppa in här :)

millan, jag förstår det, men vad jag vet så skall man inte läsa av ett test efter 10 minuter för det kan bli spökstreck, men jag hoppas verkligen inet detta var så, tycker ändå strecket var för starkt för att vara spökstreck. Nä tyvärr så är de digitala inte så känsliga så rfsu, eller andra test kan visa innan, är likadant med äl test, de billiga kan visa jättetarkt men cb blir inte glad gubbe för dagen efter. Men usch vad jag lider med dig!!!! Antar att du har några timmar kvar på jobbet. Tyvärr är det svårt att tänka på något annat när man är i denna sits.

Kram på dig

12 år sedan ´

Sv: Novembermammor hoppa in här :)

Vet nu inte vad jag ska tro?? Tycker oxå att strecket är för starkt för att vara ett spökstreck. Gyn tyckte att jag skulle vänta en vecka o ta ett nytt. Mensen har ju inte kommit heller? Men jag vet att kroppen kan ställa till det ordentligt när man blir stressad o så. Köper ett RFSU test o tar ett nytt på fredag. DÅ BORDE det synas nått tycker jag!
12 år sedan ´

Sv: Novembermammor hoppa in här :)

Jag det är väl bara att vänta ytterligare och det är bara måndag :( Men jag tror ändå att det kanske är lite tidigt så på fredag så visar strecket. Men som du säger så kan mens strula bara för man stressar, kroppen kan verkligen leva sitt eget liv,  Men plussar du på fredag så plussar jag veckan efter dig :) Skulle det ta sig nu så är det beräknat 1 dec, så egentligen tillhör ja inte denna grupp, men blir det en till så blir det snitt och då tar med det oftast någon vecka innan, alltså blir det novemberbarn :) Men jag får inte tänka så långt, men det är svårt att INTE tänka framåt

12 år sedan ´

Sv: Novembermammor hoppa in här :)

Ja jag blir galen av detta!! Men hoppas du plussar snart oxå! Annars kanske jag plussar en vecka efter dig? December e ju inte helt fel heller. Så länge man får ett plus så kan man släppa den biten iallafall. :)

12 år sedan ´

Sv: Novembermammor hoppa in här :)

Ja galen är bara förnamnet, man spekulerar och vänder o vrider på allt, bara för att hitta något som kan leda till en graviditet. egentligen är det väl bara att vänta, men usch så tråkigt att gör aså ;)

Ja nu skall vi plussa, sen när man gjort det då oroar man sig för så mycket annat, men det tar vi då!

kram

12 år sedan ´

Sv: Novembermammor hoppa in här :)

Ja precis! Men det känns lite som om det här är den värsta biten! Sen när man plussat så kan man ju inte göra nått åt nånting. då e det lixom bara o hänga med. 

Jag fattar fortfarande inte hur jag kan fått ett plus o sen e allt Jätteosäkert? Hoppas du slipper denna osäkerhet när du plussar!

kramen

12 år sedan ´

Sv: Novembermammor hoppa in här :)

Ja spökstreck är ingen höjdare, jag fick det förra ¨månaden, var helt hundra på att jag var gravid. gjorde ett test 4 dagar innan bim och det fösrt komd et inget men efter en 20 minuter så var det ett starkt streck, jag blev förvånad o så glad, sen gjorde ja ett till dagen efter och det visade inget, sen kom mens.

Nu behöver det inte var så här för dig, utan jag tror o hopaps du plussar snart.

Jag jag väntar till den 24 så får vi se, men har molande värk och de sticker i brösten.. vore så kul om det betydde något denna gång

12 år sedan ´

Sv: Novembermammor hoppa in här :)

Jo de e ju lite konstigt...

Jag fick molande värk i ryggen och i magen nu ikväll när jag var på väg hem från jobbet. Har haft det lite av o till.Och börjar få lite ont i brösten...? O så tänker jag: NU kommer mensen.. men den kommer ju aldrig?

Men det är ju snart den 24e! :) tiden går fort! 

12 år sedan ´

Sv: Novembermammor hoppa in här :)

Ja och det värsta är att pms symptom och gravsymptom är precis lika. Hade velat att grav symptom hade något helt annat så man har något att gå på, nu blir man bara förvirrad, försöker att inte känna efter, men är inte lätt när det är en konstant molande värk i mage

Jag tror ändå att du är gravid eftersom mensen inte dykt upp, plus att det blev streck, för mig var det ju spökstreck, men mensen kom ju också några dagar efter.

Ja det är ju redan den 13 ;) bara 11 dagar kvar och snart är det helg igen, tjohoo kram

12 år sedan ´

Sv: Novembermammor hoppa in här :)

GUD VA JAG HÅLLER TUMMARNA FÖR ER!!

 

"MF 27 april-13. Dotter1303-vill bli gravid igen

Lycka till alla!!

KRAM

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne