Mindre intelligent under graviditet!

Detta måste ju vara en total sanning..?
Jag har aldrig varit så ointelligent som jag varit nu under dessa veckorna. Innan hade man "sina stunder" men nu börjar jag bli rädd för mig själv. Tankarna är på helt andra håll och man hänger inte med längre.
KATASTROF.
Är det ingen annan som kan hålla med om detta? Det är inget man direkt kan googla fram >_<

8 år sedan ´

Sv: Mindre intelligent under graviditet!

Hahahahaah jag tror på dig! Ja känner mig likadan! Känner mig såå dum ibland o hänger inte med på saker som jag i vanlig fall är. Min syster är oxo gravid o hon är snäppet värre haha! När vi umgås brukar jag fråga om jag ska ringa henne o fråga om hon vill komma över ett tag för det verkar inte som om hon är där hahaha vi har skrattat mkt om hur sega i bollen vi är just nu :)))
SandM
2 SandM
8 år sedan ´

Sv: Mindre intelligent under graviditet!

prova att äta omega3. Jag fick superminne av det och är lite mer snabbtänkt och på alerten. 

Man blir smart av fisk B-)

8 år sedan ´

Sv: Mindre intelligent under graviditet!

Håller med! Känner mig fokuserad men allt visar på motsatsen. Dock med järntabletter och andra vitamin tabletter har det blivit bättre. Det måste ju vara undermedvetet. Va tvungen att köpa en almenacka för jag gör saker utan att registrera det, typ som att sätta upp tvättid. Ha ha ha hoppas att det går över ngn gång. Jobbigt att inte va sig själv:-)
Johku
1 Johku
8 år sedan ´

Sv: Mindre intelligent under graviditet!

enligt forskning så är det tvärtom, vi blir lite mer intelligenta av att bli gravida och få barn

Hittade en artikel här:

http://illvet.se/naturen/livsmiljoer/baby-hjalper-mammas-hjarna

att man kanske känner sej mer ointelligent är väl för att det är massa tankar och känslor som snurrar runt i skallen. Hormonerna har säkert nått med saken och göra oxå.

Biologiskt är det inte logiskt att vi skulle bli dummare för då kan vi inte skydda våra barn, utan det är juh mer logiskt att vi blir smartare... :D

8 år sedan ´

Sv: Mindre intelligent under graviditet!

Jag känner mig inte ointelligent men däremot har jag blivit mer glömsk på de sista veckorna (men å andra sidan kan det vara för att jag är så trött pga. graviditeten)..... 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne