Namn

Nu är det inte långt kvar tills vi får träffa våra små mars-bebisar! <3 Längtan är enorm.

Hur går det för er med namn? Har ni det klart eller ni väntar tills h*n är här?

Jag och min sambo är överens om två namn änsålänge (väntar en liten flicka), som det ser ut nu blir det en liten Mila eller en Lee. Vi får se vad hon passar till när hon kommer :)

Några speciella namn som ni gillar/väljer mellan?

Hannis
5 Hannis
8 år sedan ´

Sv: Namn

Hej.

Vi har också ganska bra koll på vilka namn vi tycker om. Har dock svårt för pojk namn & bara därför kommer det såklart vara en kille. :P

Om det blir en flicka kommer hon heta Gry eller Nora, pojk har vi bara Max. :)

Kramar

Elin82
2 Elin82
8 år sedan ´

Sv: Namn

Vi vet att det kommer bli en pojke så vi brainstormar för fullt, men några namn som poppat upp är, benjamin, aron, lucas, eric och oliver:)

8 år sedan ´

Sv: Namn

Vi vet inte om det är en pojke eller flicka, men de mest aktuella namnen är Hannes och Tove :)

8 år sedan ´

Sv: Namn

Hej !

Vi har 6 v kvar och tror att de är en liten pojke vi ska få (men dom på UL sa att de inte var 100% för h*n gömde sig lite) men blir de en pojke ska han heta Åke och blir de en tjej så har vi sagt Ester eller Elin ! (:

8 år sedan ´

Sv: Namn

Pappan till barnet har inte sagt nåt om vad han tycker att barnet ska heta eftersom jag är ensamstående. Så det blir nog jag som får bestämma vad barnet ska heta. Jag har valt Josefin om det blir en flicka och Jonatan om det blir en pojke.

8 år sedan ´

Sv: Namn

Inte 100% att de blir en pojke, men troligtvis.. Och då blir de en Lucas :) om de blir en flicka vill jag att hon ska heta Nova :)

joanna.reject.se

 

imageimage

Ztiwie
2 Ztiwie
8 år sedan ´

Sv: Namn

Vi blev överens om namnen väldigt tidigt i graviditeten, det föll naturligt, och vi har egentligen inte grötat runt så mycket i namndjungeln. Vi har dock inte kollat upp om det är en hon eller han som kommer så det blir en överraskning :)

Pojke: Lucas ( Jonas drömde att vi fick en pojk och att han hette Lucas )
Flicka: Isabell ( Var det jag som kom på, ingen anledning utan det bara kändes " rätt " )

:)

8 år sedan ´

Sv: Namn

Vi väntar en tjej, men har lättare för killnamn...

Just nu har vi Amanda som förstaförslag. Ett andra förslag är Kayla (ska uttalas Kejla). Mitt problem med det är att jag vill att det ska uttalas och stavas "rätt", vilket jag tyvärr inte tror kommer hända. Vad tycker ni om Kayla? Är det för ovanligt och ska hon behöva dras med att stava det eller att det blir uttalat fel? Det är kanske jag som är petig, men jag har själv behövt stava både mitt för- och efternamn och tycker det varit lite jobbigt... Vi gillar även Alexandra, men det känns lite långt.

8 år sedan ´

Sv: Namn

Kayla är jätte fint!

Jag gillar ovanliga namn, skulle aldrig kunna döpa mitt barn till ett namn som finns på topp-100 listan, fråga mig inte varför.. Kanske för att jag själv har ett ganska ovanligt namn, eller det var ovanligt när jag var liten, jag gillade att vara ensam om mitt namn och inte att det gick två-tre till tjejer i samma klass med samma namn. I min klass hade vi tre Emelie, hur kul var det? "Emelie N är du här? Och Emelie J?"

Alla tycker olika, men ovanliga namn blir bara mer och mer populärt, så kör på Kayla om ni verkligen gillar det :)

undran
3 undran
8 år sedan ´

Sv: Namn

Vi ska få en Ludde:) har en Wille sen tidigare! Den här gången var det lättare, vi satt med en lång lista och var överens rätt fort, men man vet aldrig, min stora hette Adam tills han kom ut!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne