Eva78
4 Eva78

Fler som är oroliga??

Är det bara jag som är så knäpp att jag ibland tvivlar på att det finns något barn därinne i magen?! Är i v. 14+6 och när jag vaknade i morse så låg jag och kände på magen utan att känna någonting därinne.. =/ Ringde faktiskt till BM och bad om en fysisk undersökning åtminstone så jag skulle få komma dit i em...

Nu i andra trimestern så märker man ju inte av symptomen lika mycket och ibland blir jag orolig över att man bara är skengravid eller nåt... har ju inte fått någon annan bekräftelse än att jag kissade på en sticka för 10 veckor sedan... På inskrivningen på MVC gjorde de ju inga undersökningar eller test och sen ska man bara gå å vänta på RUL i v. 19...

Många här på Bli mamma och även en vän jag har har fått gjort VUL eller KUB och och på så sätt fått det bekräftat redan tidigt i graviditeten. Nu är jag iof tacksam över att jag inte haft någon blödning eller så, men man känner sig mycket ensam och fundersam (det är ju första gången). Är det någon mer som känner igen sig??

12 år sedan ´

Sv: Fler som är oroliga??

jag känner mej totalt igen mej av allt du skriver. Jag känner precis samma sak som dej. Jag är gravid med tvillingar o det är bara den vänstar bebisen som tar mest plats. för den känner jag på morgonen o det syns på morgonen när jag vaknar vart den ligger. Har en bild på det på mitt galleri.
Så jag har börjat undra om det bara är en bebis som lever, men jag har hört att det är normalt att en bebis känns o syns mer än den andra.
men det är nog ingen fara, Jag har heller inga symtom längre, Jag tycker inte ens magen växer längre men mina kompisar påstår att den gör det så..
Men lycka till med magen nu :=)

12 år sedan ´

Sv: Fler som är oroliga??

jag kände precis likadant!! man fick gå och vänta på rul för oftast känner man ju inga fosterrörelser innan dess eller. jag tänkte ofta att jag nog inte var gravid för jag hade inga gravsymtom förutom illamående. jag gjorde iofs ett tidigt vul i vecka sex men trots det så tvivlade jag, jag tänkte att det kanske blivit missfall precis efter det utan att jag märkte det. barnmorskan gjorde ju som sagt inga undersökningar eller lyssnade på hjärtljud så man fick ingen bekräftelse. jag lyssnade med en doppler hemma bara för att få bekräftat att det faktiskt var ett hjärta som slog därinne. jag vet att många är väldigt emot doppler men för mig lugnade och hjälpte mig enormt mycket, hade blivit tokig av oro annars.

men du behöver inte oroa dig, jag lovar att det finns ett litet knyte därinne. =) det känns så mycket lugnare sen när man kan känna rörelserna.

Nenya 2012.01.26 <3

Kian 2014.05.14 <3

12 år sedan ´

Sv: Fler som är oroliga??

Åh jag går precis och tänker likadant!! Är i vecka 14 (15 imorgon) och det är sjukt långt till ultraljudet 1 feb! Har inga symptom alls förutom lite humörsvängningar, men det kan man ju ha ändå.. Trodde jag va ensam om dessa tankar om att man skulle vara skengravid! :) Tänk om man kommer till ultraljudet och det inte ligger någon bebis där lixom! :O

Eva78
4 Eva78
12 år sedan ´

Sv: Fler som är oroliga??

Det finns fler som mig alltså.. skönt att veta! Jag är dock något lugnad nu då jag var hos BM idag och fick göra ett gravtest som (självklart) var positivt (vad trodde jag egentligen.. ändå skönt att få se det svart på vitt... eller rosa på vitt rättare sagt!) BM kände även lite på magen och tyckte att hon kunde känna något ovanför blygdbenet iaf! =) Barnet är ju trots allt ganska litet än så länge! Skönt iaf att få komma till BM! Nu är det bara att vänta tills den 30 januari och RUL!!! =)

ida84
2 ida84
12 år sedan ´

Sv: Fler som är oroliga??

jag blev oxå sådär fundersam om jag kanske var skengravid så gjorde ett till test som självklart visa +. jag ar dock i v 7+2 så inte jätte långt gången.

jag lyssnade med stetoskåp på magen med mitt andra barn. tror att man kan höra redan i v 14 iaf rörelser o sparkar man inte känner.. kolla om du kan få låna eller hittar att köpa ett stetoskåp det är ett bra tipps om man är orolig o det är hur mysigt som helst =)

// ida

12 år sedan ´

Sv: Fler som är oroliga??

Jag är sjukt rädd och orolig har känt smärta i ryggen haft mensvärkar fast jag inte ens har min mens har inte haft den på 4-5 veckor //Annica

12 år sedan ´

Sv: Fler som är oroliga??

Haha jag köpte ett dusin gravtest på tradera så när jag känner mig orolig och skengravid så gör jag bara ett gravtest så känns det bättre igen.
Är bara i v 8 plus 0 så är rätt tidigt fortfarande :)

12 år sedan ´

Sv: Fler som är oroliga??

jag är dock bara 18 år vet inte vad jag ska ta mig till!

har haft smärtor i ryggen kraftig mensvärk fast jag har inte min mens

12 år sedan ´

Sv: Sv: Fler som är oroliga??

stargirll skrev den 2011-12-30 21:29:17

jag är dock bara 18 år vet inte vad jag ska ta mig till!

har haft smärtor i ryggen kraftig mensvärk fast jag har inte min mens

 

 

Med min första Hade jag "menssmärtor" det är tydligen när livmodern växer jag hade det från och till underhela den graviditeten.  Är gravid nu igen och har det även nu.  RIng till sjukvårdsuplysningen om du är orolig dom har 1177  så vet dom säkert råd.

12 år sedan ´

Sv: Fler som är oroliga??

Tack för detta, trodde jag var ensam >.< är i V19 nu (18+4). Magen växer men jag går inte upp i vikt, har RUL den 4. januari. Men det känns ändå som om jag inte är gravid, fast jag har ont i ryggen och förj*vliga humörsvängningar. När jag ringde min BM i V15 då jag inte gick upp i vikt sa hon bara att det var oro, att jag inte skulle oroa mig, jag skulle bara vänta och se, känns väldigt hjälpsamt va?! Jag kan inte göra graviditetstest längre då det senare i graviditeten inte syns längre, mår dåligt, hoppas att allt ska vara i sin ordning på onsdag och RUL.

Har världens gladaste 2-åring, född 16/6-12 och fick min andra den 7/3-15 n_n.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne