Det är väldigt långt till Augusti....

.. och jag önskar bara att tiden ska gå fort, förbi med våren, sommaren och låt hösten smyga sig in och låt oss välkomna vårt första barn.

 

Jag är 33 år, min man är 25. Bor en bit utaför Stockholm i vår drömvilla som vi hittade för 1.5 år sen.

Arbetar som barnmorska vid mödravården och sitter nu här handfallen själv helt utan svar på nåt. Varför mår jag inte illa, är inte brösten lite mindre spända? molar det inte lite väl mycket i magen? Flytningar, ska de se ut så här? frågorna är många men svaren få, trots att jag sitter med detta dagligen, ger råd, berättar hur det ska vara och hur det inte ska vara, men när det gäller mig själv är det som helt bortblåst.

Jag är livrädd för att få missfall, bävar för den där rosafärgade flytningen som jag inte vill hitta i mina trosor.

Hur känner ni er i den v ni är i`? Jag är idag i v 5+3, dvs inte så långt, men även en tusenmilaresa börjar med ett första steg.

/ Nyfiken och orolig

12 år sedan ´

Sv: Det är väldigt långt till Augusti....

Jag önskar också att tiden ska gå fort, längtar så efter vårt efterlängtade lilla liv! Jag blev så glad när jag läste det du skrivit, att du som är barnmorska själv har tankar och frågor. Missfall är något jag också är livrädd för, men har nog kommit fram till att jag inte mår bra av att gå och nojja så därför försöker jag släppa det. Mår inte ett dugg illa, vilket för visso är skönt men på ngt vis hade det liksom känts som ett bevis på att jag faktiskt är gravid. Mina bröst däremot spänner och värker så in i nordens och den där molande värken i magen kommer och går. jag känner mig så otroligt lycklig och snygg och framförallt speciell. Jag är i v. 8+3 har väldigt svullen mage och är trött. Längtar så tills magen är riktig gravidmage och inte svullen mage och jag kan få skrika ut att jag har en bebis, EN BEBIS i magen!!!! Tids nog tänker jag, var dag som går är en dag närmare förlossning! Jag försöker njuta i nuet och bara stråla!!! Hoppas att du snart kan få göra det samma!!
12 år sedan ´

Sv: Det är väldigt långt till Augusti....

Känner igen mig i dina ord. Men som snuffsnuff säger, en dag i taget o en dag närmare till den lilla där inne kommer ut :) Är själv i v 6+5, o de är tammetusen en hel evighet tills augusti... Men förhoppningsvis kommer de för oss alla gå bra resan dit o senare!

12 år sedan ´

Sv: Det är väldigt långt till Augusti....

Ja och tänk för ett år sedan satt jag och skrev på denna sida i augustiforumet och nu sitter jag här med min lilla tjej;) tyckte också då att det var långt kvar men sedan flög tiden förbi och allt gick snabbt. Min lilla föddes i juli så det blev tidigare. Lycka till alla blivande augustimammor!
Carpe Diem!
Scooby
2 Scooby
12 år sedan ´

Sv: Det är väldigt långt till Augusti....

Ja, det är såå långt till Augusti.

Jag är 39 och väntar min 3a. Är i v 5+2.

Jag känner mig annorlunda denna gången. Är inte trött, mår inte illa, brösten var lite ömma ett tag men inte nu mer. Det är så tidigt än så jag räknar med att illamåendet kommer snart och har laddat med postafen och seaband fall i fall.

Kram

emmpa
2 emmpa
12 år sedan ´

Sv: Det är väldigt långt till Augusti....

jag har också försökat att inte tänka så mycket på missfall, jag är livrädd men man kan inte gå runder och oroa sig, tänk om.... de har jag slutat med, vill verkligen att tiden ska gå lite snabbare nu! =) är själv i (8+2)....vill bara längre fram...

12 år sedan ´

Sv: Det är väldigt långt till Augusti....

Instämmer verkligen, hade hellre haft åtta månader bakom mig än framför mig. Jag mår galet illa, hur bra funkar dom där plåstren? Är det värt att köpa? Är väldigt trött av mig och har ömma bröst. 

Väntar min andra, har tidigare en son som fyller åtta i april och med honom hade jag inga symptom alls. Fick en vidrig foglossning men inget annat. Kom på att jag var gravid när det slog mig att jag inte haft mens på vädligt länge. Den här gången hade man stenkoll på mens och ägglossning. 

Nu är jag 6+2 och hoppas att tiden ska gå såååå fort!

12 år sedan ´

Sv: Det är väldigt långt till Augusti....

Jag håller med er alla!! Är i vecka 6+4 idag, vad är det liksom?! Kan inte veckorna bara flyga förbi!

Jag vaknade i morse med molvärk i ländryggen. Hoppas verkligen inte att det är något dåligt. Har googlat lite och alla säger olika. Vissa har så hela graviditeten, vissa säger att det var precis så deras mf startade....:-( Vill verkligen ha det här lilla pyret, har en dotter på 15 månader hemma och längtar så efter en liten plutt igen :-)

12 år sedan ´

Sv: Det är väldigt långt till Augusti....

Som ni alla skriver, kan inte veckorna bara flyga fram? så man har lite mage att visa och kan berätta för alla. Känns inte likadant denna gången (väntar andra barnet). Illamående har kommit, men ingen magvärk bara lite hugg då och då. Tänkte ringa barnmorska nästa vecka (är då i v8). Har haft missfall innan och vill vänta tills dess ifall det blir igen... Sjukt orolig efter vad som hände då.. Vill bara att bebisen ska komma nu! Men vi får väl vänta :) För snart har vi alla en liten till :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne