Dålig aktivitet :/

Hej hej.. Tycker det är lite tråkigt att det är så dålig aktivtet i våran grupp. Hur har ni det och är det någon som börjar oroa sig inför förlossning? 

12 år sedan ´

Sv: Dålig aktivitet :/

Hejsan!

Håller med om att det är dålig aktivitet här, vi får skärpa oss =). Bara bra m magen här med en livlig liten krabat på insidan. Har börjat få väldigt mkt sammandragningar, spec om det varit mkt på jobbet el för övrigt. Väntar m spänning på besked från FK om jag får igenom full graviditetspenning, i så fall är det planerat att jag ska jobba till 5 jan.

Mitt största bekymmer nu är att det börjat komma blod från ena bröstvårtan, så jag har varit hos en bröstspecialist, man har tagit prover och imorgon ska jag på mammografi och u-ljud, nervös om attan, men hoppas det inte är ngt allvarligt.

Ja lite om hur jag har det. Intressant att få höra från fler marsmammor =)

12 år sedan ´

Sv: Dålig aktivitet :/

Hejsan!

Jag har också en väldigt livlig krabat inne i magen. :o) Det sparkas och flyttas på sig mest hela tiden och kan se rätt så roligt ut när magen "svämmar över" på ena sidan.

Jag har också mycket sammandragningar, vilket kan vara jobbigt vissa dagar. Jag märker av det mest när jag rör på mig mycket, eller när jag stressar, vilket jag konstant gör på jobbet.

Förlossningen har jag inte tänkt så mycket...än. Antar att det kommer... Känns fortfarande som om det är långt bort, vilket jag börjar inse att det egentligen inte är. :o)

Becca81: Hoppas det går bra på mammografin och att det inte är nåt allvarligt.

12 år sedan ´

Sv: Dålig aktivitet :/

Blev ingen mammografi idag då rtg-läkaren inte ville pga att jag är gravid. Blev dock ett u-ljud som inte visade ngt avvikande, men det ska ändå inte komma blod från bröstet så nu är det bara att vänta på cytologiproverna å se om dom blir klokare då.

Vaar även på MVC idag å där va allt bara bra =)

12 år sedan ´

Sv: Dålig aktivitet :/

Hoppas det inte är något allvarligt.. Jag har haft väldigt ont i brösten, mestadels vårtorna men har börjat smörjt in dom också så antar att de bara var torra. :) haha.. 

Min lilla prins är mestadels aktiv på kvällarna, vilket inte gör mig någonting eftersom jag själv är en riktig kvällsmänniska. Börjar dock känna mer "mys" röresler som kan vara ganska obekväma, istället för de sprattlande sparkarna. :)

12 år sedan ´

Sv: Dålig aktivitet :/

jag smörjer både brösten och magen med babyolja varje gång jag duschat och peppar peppar, men jag har inte fått en enda bristning än =) Hoppas det fortsätter så =)

 

Pyret här är oxå mest livlig på kvällen å spec när jag ska sova =) En riktig cirkusartist =)

_Sanna
2 _Sanna
12 år sedan ´

Sv: Dålig aktivitet :/

Här mår vi bara bra, en livlig liten krabat i magen som många andra har skrivit ovan :) Det är mest mys & det är så härligt att känna sparkar och rörelser på kvällarna innan man ska sova. Dock börjar det ta emot att äta lite, så man får inte i sig så mycket mat :/ 
Tiden går fort, men än har jag inte börjat bli orolig inför förlossningen , mer om man tänker på det . & då speciellt för att spricka :/ 

Hoppas vi kan bli lite bättre på att vara aktiva , kul att läsa och höra hur ni andra mår som är lika långt gångna på ett ungefär :) 

12 år sedan ´

Sv: Dålig aktivitet :/

Jag kan ju säga att jag oroar mig inför förlossningen, men det kansker beror på att jag varit med om en innan?!
Det jag är mest orolig för är att inte veta när man ska köra in, när har det egentligen satt igång på riktigt osv. (Förra gången låg jag redan inlagd och behövde inte oroa mig)

+ förra gången hann jag inte få någon bedövning så jag känner på ett sätt att jag inte vill ha det denna gången också, men jag hatar smärta och vill ändå ha allt!

Haha ja det är inte lätt! Annars är allt bra här också förutom foglossning som börjat komma...

M

mallle
2 mallle
12 år sedan ´

Sv: Dålig aktivitet :/

Hej!!!

Har också en livlig krabat i magen, men det är bara mysigt att den rör på sig. Har stora problem med foglossning, jobbar bara halvtid nu, det känns tråkigt. Men det är bara att kämpa på, det kommer ju något gott ur det.

Nu längtar man så otroligt mycket efter den lilla bebisen. Känner mig inte alls orolig inför förlossningen. Räknar med att det går smidigare denna gång än vad det gjorde förra gången.

Ha en trevlig jul och nyår alla marsmammor!!!

12 år sedan ´

Sv: Dålig aktivitet :/

Håller med att vi måste ju bli mer aktiva här :-) lill grabben har varit mest aktiv på kvällarna med till för några dagar sedan då han bytte till att vara mest aktiv på dagarna. Har också väldigt mycket sammandragningar men dock ingen foglossning. Jag läste att det var en som blödde ur ena bröste och det giorde jag med i förra graviditeten och dom på sa till mig att det berodde på att en gång i bröstet inte var mogen och att det inte alls var nå att oroa sig över. Hoppas det gåt bra för din del med. Ni får ha det så underbart alla mars mammor och sen får vi skärpa oss med aktiviteten här ;-)
12 år sedan ´

Sv: Dålig aktivitet :/

Nu har min bebbe börjat röra sig mycket mindre. Jag känner fortfarande lite buffar då och då, men inte alls lika starkt som de senaste veckorna... Borde jag bli orolig? Eller kan hon bara ha ändrat mönster och plats? Jag känner ju fortfarande rörelser, bara mycket mindre än förut...

Hoppas ni andra mår bra och halka inte nu när kylan sätter in!

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne