hungrig nästan hela tiden!!! =S

hejsan alla blivande mammor!

Visst längtar man riktigt mycket nu efter bebisen?!!! =) 

Har en undring om min hunger, jag är hungrig ca var 3:dje timma och det spelar ingen roll hur mkt jag äter så gör det ingen skillnad på timmarna..har redan gått upp ca 18kg och vill verkligen inte gå upp mycket mer! Har ätit normala mängder mat hela graviditeten, men huxflux så är jag super hungrig! Är det fler som är mer hungriga i sista trimestern? lr är det bara jag??? =S...

Tacksam för svar!

/ Sara

12 år sedan ´

Sv: hungrig nästan hela tiden!!! =S

Ja, nu längtar man verkligen!

Nej då , jag känner allt igen mig ;) Brukar tom vakna vid ca kl 2 på nätterna utav att jag är dels kissnödig men även hungrig... kan inte lägga mig om jag inte fått något i magen lite yoggi eller mjölk iallafall. Har varit likadan vid båda graviditeterna innan med. Antar att kroppen behöver  mer helt enkelt i sista trimestern.

Har gått upp 9 kilo än så länge, men räknar med att det blir  ett par till nu i slut tampen. Gick upp 25 kilo med första barnet och 14 med det andra.

Är beräknad 1 sept fast jag har fått mina 2 tidigare barn i v 38+ så jag håller tummarna för att jag ska slippa gå över tiden även denna gång ;)

12 år sedan ´

Sv: hungrig nästan hela tiden!!! =S

ja har haft sån hunger typ hela tiden.. hehe.. i alla fall sista halvan här... men får också äta på natten ibland när ja e uppe för att kunna somna om.. har också gått upp mkt... nu i v.36 så har ja gått upp 19 kg... segt... men har heller inte ätit mer än vanligt... tror o hoppas mkt är vatten... =) Men ja, denna sista månad är sjuuuuukt seg och vill ha min bebis nuuuu i min famn =)

Gravid med 2a barnet som väntas juni 2014

 

12 år sedan ´

Sv: hungrig nästan hela tiden!!! =S

vid två tiden brukar jag oxå vakna å vara kissnödig, även hungrig, men brukar ignorera hungern och försöka somna om, dricker lite vatten så försvinner det värsta ;P 

Hoppas oxå på att det mesta är vatten, så man snabbt kan gå ner dom igen sen när bebben är ute! Är ju inte liten från början precis, och hade precis gått ner 14 kg innan jag blev gravid, så känns lite frustrerande att ha gått upp dom igen...men bara att ta tag i det sen=) 

Har ni "dille" på nått då? 

Tycker inte jag har det på nått riktigt, men jordgubbar är ju alltid gott =D bra med järn i oxå! =) 

12 år sedan ´

Sv: hungrig nästan hela tiden!!! =S

jag har tvärtom inte varit hungrig alls den sista tiden. Bebisen har legat och tryckt på något dumt ställe så det har känts som att maten står upp i halsen hela tiden. Men nu igår åt jag massor så det verkar ändrat sig nu i alla fall. Antar att det är kroppen som behöver energi inför förlossningen, kanske därför man blir mer hungrig det sista!

Måste nästan ha jordgubbar varje dag, men det blir ju lite dyrt:)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne