Tv-profilerna Erik&Mackan vill vara med på förlossning!

Hej alla augustimammor!

Jag jobbar på OTW Television och vi är igång med att göra ett program med tv-kändisarna Erik & Mackan. Det är en andra säsong av programserien dem gjorde i höst som hette ”99 saker du måste göra innan du dör” (http://www.tv6play.se/play/241627/).

En sak på den nya listan är att Erik gärna skulle vilja vara med på en förlossning, få vara med på det speciella och fantastiska ögonblick i två föräldrars liv. Detta skulle han gärna vilja dela med två föräldrar som skulle vilja bjuda in honom i förlossningssalen. Erik har för tillfället inte en chans att kunna uppleva detta inom det närmaste.

Om du är blivande förälder eller andra/tredjegångs föderska och skulle tycka det var roligt om Erik fick vara med dig/er i förlossningssalen så hör gärna av dig till mig!
Vi vill göra det rent, enkelt och fint. Vi tror att det kommer att bli ett mycket gripande tillfälle för alla inblandade. Det är inte meningen att göra något kostigt eller lustigt över er förlossning.

Vi träffar gärna dig/er som ska föda i den senare delen av augusti eller i oktober. Vi träffar er gärna innan också för att både Ni och Erik ska få en relation så att det känns mycket mer bekvämt på förlossningsdagen.
Ni får gärna bo i Stockholmstrakten.

 

Varma hälsningar!
Isabella Bengtsson
OTW Television
Researcher

+46 70 25 30 245
+8 505 68 903
[email protected]
http://www.otw.se

 

      Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne