Inte långt kvar!

Tiden går fort nu minsann och snart sitter vi där med våra efterlängtade små!.

Något som har börjat förbereda en massa? Redan packat BB-väskan kanske?

Jag har endast inhandlat en barnvagn än så länge men denna veckan ska vi äntligen fixa barnrummet!! :) Det ska spacklas o tapetseras och sättas lister osv. Ska bli såå kul att boa lite!

13 år sedan ´

Sv: Inte långt kvar!

Vi var på IKEA förra helgen så här har det också börjats litegrann. Vi köpte spjälsäng och skötbord och massa smått och gott. Vagn köpte vi begagnad för ganska länge sedan. Vagga att ha den första tiden före spjälsängen har tagits ner från vinden hemma. Den låg min morfars mor i när hon var liten och sen har den gått i släkten. Mamma har lovat att fixa madrass mm till vaggan.

Hmm, det vi saknar är babyskydd till bilen och jag vet att det var något mer, men jag kommer inte på det nu. Packat bb-väska har vi inte gjort ännu. men vi har bara juni på oss att göra och fixa allt klart. För i juli ska jag vara bortrest två veckor till min släkt, sen ska både maken och jag vara hos hans släkt och när vi kommer tillbaka är det augusti och kan vara dags för bebisens ankomst när som helst.

 

_anni_
4 _anni_
13 år sedan ´

Sv: Inte långt kvar!

Jag känner mig lite sent ute.
Men på måndag blir en rejäl shopping tur=) Nu har vi inhandlat dom "stora" sakerna, som säng, vagn, skötbord, bebyssitter, resesäng o bärsele. Lite kläder också.

Men vi ska flytta om 5 dagar så babyrummet får vi fixa då=)

BB väskan måste jag nog packa nästa v. Är  v 36 nu=)

13 år sedan ´

Sv: Inte långt kvar!

Ja då har ni fixat en del båda två ändå. :) Mysigt!

Snart blir det en tripp till IKEA och en tripp till Gekås sen har man väl allt man behöver. En sväng till apoteket också kanske. :)

v36, då behöver det inte vara lång tid kvar minsann. :)

Jag går in i vecka 30 idag så nu börjar det nästan bli lite pirrigt. Min mamma har fött 4 barn, alla mellan 3-5 veckor för tidigt så jag är gärna lite tidigare ute ifall bebisen får för sig att komma innan BF.

Mysigt med möbler som går i släkten så! :)

 

13 år sedan ´

Sv: Inte långt kvar!

jonecrantz - Samma här nästa, precis börjat på v.31... ska också fixa ikea snart och gekås på torsdag.. =) Sen får de ju bli en sån där bra apoteksväska som finns där man får med allt nödvändigt för småbarn. =) Ja känner att ja vill ha klart allt senast v.36 så man bara kan vila och försöka ha de så gott som möjligt de sista och inte känna stressa att man inte har allt... för ja, man vet ju aldrig när hon vill titta ut =)

Gravid med 2a barnet som väntas juni 2014

 

13 år sedan ´

Sv: Inte långt kvar!

Åh va skoj! :) Jag ska försöka åka dit nästa vecka (gekås) men gärna innan alla får sina skattepengar så jag slipper massa folk.. Var där en kväll för inte så länge sedan och då var där nästan folktomt. Fick ta mååånga dricka och pissepauser dock. :)

Ja apoteket har ju ett kanonbra paket för bebisar! Inte spec dyrt heller och skönt när det inte innehåller massa onödigt trams i kemikalieväg.:)

Jag tänker också ha allt fixat så snabbt som möjligt. Tycker denna stressen är fruktansvärd som man känner över att det är så mkt kvar innan bebisen kan komma ut. Säkert är man lite överdriven också i hur mycket som egentligen behövs! :)

Förhoppningsvis kommer min tapet idag som jag beställt till rummet iaf. :D Ska fjäska riktigt mkt för svärfar nu så han kommer ut här så fort som möjligt och börjar spacka o slipa. :D

13 år sedan ´

Sv: Inte långt kvar!

Hej, 
Jag går in i v36 imorgon.
Har en del kvar att göra.

Ska hämta ut vagnen om ca 10 dagar.
Packa BB-väskan.
Handla allt det dära på apoteket. Salvor mm..

Sen ska alla babykläder och så tvättas :)
 

13 år sedan ´

Sv: Inte långt kvar!

nu är jag tillbaka från gekås =) och hjälp.. vad pengarna springer iväg! Men tänk om ja typ inte hade handlat de mesta där, då hade de säkerligen blivit ett par tusenlappar till!!! Sanslöst dyrt o skaffa barn ;) i alla fall första haha.. =) Men nu är typ allt klart, bara apoteket, ett par lådor till byrån så ja kan organisera kläderna lite bättre och ett sånt där babynest.. o ja, tvätta kläderna också då, men annars är allt fixat... eller hmm.. sätta ihop allt, sängen...skötbordet, organisera allt =) Nu går ja in i v.32 idag, känns sjukt.. och nu jobbar ja ju inte mer heller, utan kommer ju typ vara ledig från jobbet i nästan två år! Skum känsla =)

Gravid med 2a barnet som väntas juni 2014

 

13 år sedan ´

Sv: Inte långt kvar!

Ja det är minsann inte billigt att skaffa liten.. Får väl mig en chock i veckan när jag själv är där.. :) Va mysigt att du bara kan gå och ta det lugnt nu och pyssla och fixa i din egen takt. :)

Jag har köpt en spjälsäng av en "släkting" som ska slipas o målas vit. Bra för mig att jag skaffar mig något att göra som inte kräver allt för mycket spring och energi då sammandragningarna har blivit betydligt många fler och jag vill inte att h*n ska komma ut riktigt änniu pga att jag stressar för mycket (trots att jag gått hemma hela graviditeten - skumt!)..

Ja det känns mysko att man ska gå hemma så länge!, Nu vet man inte hur man ska kunna få tiden att gå men när vi tittar tillbaka när det är dax att jobba igen undrar vi nog vart sjutton tiden tog vägen! :)

13 år sedan ´

Sv: Inte långt kvar!

Ja, tiden kommer väl bara springa iväg tyvärr.. ser ju på min brorsas barn, dom fick i början av mars och var tog alla dom veckorna vägen? man vill ju att dom ska vara små sötisar längre =)

Okej, har du vart hemma pga samandragningarna eller?

Jobbigt med stödstrumpor när dte är nästan 30 grader ute! Hur ska detta gå hela sommaren ;P

Gravid med 2a barnet som väntas juni 2014

 

13 år sedan ´

Sv: Inte långt kvar!

Heejhej!!

Jag tänkte bara tipsa er om något fint till era små som väntar på att få komma ut! :)

Vad sägs om att sätta på småttingarna fina mjuka kläder av toppenkvalitet (som kan sparas till nr2, nr3 osv... :) och även säljas på ex tradera) och som dessutom är öko-tex certifikerade och ekologiska?!

Just nu är det sommarrea på www.meandi.se, upp till 50% på kläder av superkvalitet! Det finns även sköna OCH snygga plagg för mammor :) Beställer ni av mig så bjuder jag på en sommarpresent :)

 

Mvh Karin, [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne