BF 5e?

Hej!

Det är ju en hel del som har bf under augusti och det är ju lite skillnad att ha det i början och i slutet. Därför tänkte jag att vi som har bf typ 5e kan diskutera lite extra... hade vart så kul och se när våra barn kommer till världen och hur det går med besvär eller ej, vikt... kost... crevings... vilket datum vi tror de blir osv =)

 

Gravid med 2a barnet som väntas juni 2014

 

13 år sedan ´

Sv: BF 5e?

Själv så är jag sjukskriven 75% nu under maj månad. Arbetar på förskola med 1-2åringar, så jag kan inte utföra mitt arbete pga graviditeten och särskillt min foglossning som ja haft sedan i början av mars... Innan var jag sjukskriven 50%. Ja, foglossning, vatten i ben/fötter... lätt för att gråta... sedan har vikten kommit upp i 13 kg (kollade sist för 2 veckor sen tror ja)... segt.. men senaste två mån har ja fått sånt sötsug så har svårt med glassen nu i värmen... men försöker verkligen tänka på de! Men får i mig en hel del bär io grönsaker i alla fall... Ja har inte något gissningsdatum än på riktiga bf.. =)

Gravid med 2a barnet som väntas juni 2014

 

13 år sedan ´

Sv: BF 5e?

Bf 6 aug men blir tyvärr planerat snitt (i juli tror jag). Är sjukskriven till 100% arbetar annars som förskollärare. Har svullnat en del magmått ligger precis på mittkurvan och vid ul i förrgår uppskattades vikten till 1,4 kg ca 5% mer än genomsnitt så det känns bara bra. Tyvärr ännu mer vikt på mig ca 20 kg, försöker röra på mig och äta bra men är väldigt glad i glass jag också! Bebis är mysig jag får sparkar och gensvar när jag pratar med henne och när pappa pratar samt när vi spelar musikmobil för henne. Hon vaknar också vid mat och dryck, känns som om jag börjar lära känna henne.
Carpe Diem!
13 år sedan ´

Sv: BF 5e?

lindalindus - varför planerat snitt? o var det därför du fick göra ul nu igen? våran är en lite retsticka hehe... o bestämd, sägerna gärna ifrån när det är det minst obekvämt =) typ när ja vill sova på natten =)

Gravid med 2a barnet som väntas juni 2014

 

13 år sedan ´

Sv: BF 5e?

Känner igen det där med nätterna:) har gjort två akutsnitt och tydligen är mitt ärr efter dem så tunt att livmodern kan spricka av värkarbetet vilket skulle vara livshotande för både mig och bebis så det är uteslutet med vaginal förlossning. Jag visste nu innan grav att det skulle bli snitt pga av detta så visst är det okej men kunde jag skulle jag verkligen inte välja snitt. Jag fick göra ett ul för läkarna på förlossningen tyckte likt mig att hon var lite för lugn ett tag, men allt såg bra ut. Ska göra ett ul till i v 32 eftersom de på RUL hittade vidgat njurbäcken på bebis och så ska de beräkna ny vikt så vi kan planera när de ska ta ut bebis.
Carpe Diem!
12 år sedan ´

Sv: BF 5e?

Lindalindus - Hur går det med allt? datum för de planerad snittet? Hur gick de på ditt ul i v.32?

Ja kämpar på i värmen... men foglossningen har blivit lite värre, börjat få ont där fram så har svårt att vända mig osv.. sen mer vätska i kroppen, särskilt fötterna, så trots stödstrumporna så ser mina fötter ut som meloner eller nått =P Men nu är det förhoppningsvis inte så långt kvar... kan ju nästan hände när som nu eftersom ja är halvägs genom v.36 nu. Fixat nästintill allt nu till bebisen... lite apotekssaker o köpa och hämta ut min blöjhink =)

Gravid med 2a barnet som väntas juni 2014

 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne