Augmam
2 Augmam

bf i augusti är ni kvar?

är det fler än jag som tycker det är väldigt tyst här? är ni kvar här som har bf i augusti?

jag tycker tiden går fort är redan i vecka 25 :) och känner mig lika pigg om inte ännu piggare än innan jag blev med barn. hur mår ni?

13 år sedan ´

Sv: bf i augusti är ni kvar?

Hej!
Tycker också de vart lite dött för oss här =) Gott att du skrev lite =) Ja, tiden går både väldigt fort, men ändå långamt! Men inte långt kvar nu till sista tre månaderna, går ju in i v.26 nu då... o ja vaggar framåt sakta med säkert, segt med foglossning o massa vätska i ben o fötter, men bara o bita ihop =) Jättekul dag igår, för det var första gången som blivande pappan fick känna en riktigt kraftig spark! Jippi! Vart segt o vänta eftersom ja känt tydliga sparkar sedan v.19 =) Gott med påskledighet nu i alla fall... även om ja bara jobbar 50%, men e ju som 100% för min del just nu, så ja, gott med ledighet! =)

Gravid med 2a barnet som väntas juni 2014

 

13 år sedan ´

Sv: bf i augusti är ni kvar?

hej hej, förra veckan och lite innan dess kände jag mig förvånansvärt pigg faktiskt, men denna veckan har varit piss. Känt mig ledsen och hängig utan någon speciell anledning, allting har gått mig emot och jag har inte kunnat ta någon kritik över huvud taget, känner mig sjukt trött just nu men det kanske är förkylning på gång, men det går ju upp och ner hela tiden tycker jag. 15 veckor kvar känns som en evighet, men maj brukar gå fort och sedan är juni sista månaden som jag jobbar och sen bara en månad kvar ju; overkligt! hoppas ni mår bra nu den sista tiden!

Juli
0 Juli
13 år sedan ´

Sv: bf i augusti är ni kvar?

hej hej! här går de framåt, v25 nu:) vaggar fram med mina tvillingar och blir större för var dag! nu börjar de bli tungt och foglossning har jag haft länge dock mår ja inte så illa längre! känns som ett helt fotbolls lag i magen me alla sparkar och slag;) längtar så efter mina små gosingar!

13 år sedan ´

Sv: bf i augusti är ni kvar?

Jag är i vecka 23... känns som ja inte gör annat än o sova faktiskt :O

Men när ja inte sover så känner jag av enormt mycket aktivitet i min mage XD

13 år sedan ´

Sv: bf i augusti är ni kvar?

Jag är nu i v 26, mår faktiskt jättebra till skillnad från tidigare grav. Har inte direkt ont eller problem med något förutom att jag gått upp ca 15 kg redan, har en del vätska har jag märkt med stödstrumpor hjälper verkligen. Jag kan inte fatta att tiden gått så fort denna grav. Jag kommer förmodligen dessutom få min lilla i juli fast beräknad till 6 aug pga planerat snitt. Så om några veckor kommer jag få ett datum känns så overkligt men spännande. Känner att bebis har fått en dygnsrytm hon sparkar varje gång jag äter och mellan kl 10-12 på kvällarna samt nästan varje morgon när jag vaknar och börjar prata med henne. Ja enligt ul är det en flicka till ( min tredje) och jag är så glad över det, gör mig inget att jag bara har flickor. Dock älskar jag att shoppa barnkläder och måste nu hejda mig att slänga iväg alla pengarna på söta flick kläder för tänk om de har fel och så har jag köpt en massa till tjej, men det kliar i fingrarna. Ska ju snart gifta mig höggravid också, allt känns så bra och nu ska jag till svärmor och fira påsk:) kram alla aug mammor. Jag bor i Stockholm vore föresten kul och träffa andra här under mammaledigheten, om fler vill!
Carpe Diem!
Juli
0 Juli
13 år sedan ´

Sv: bf i augusti är ni kvar?

detta kommer oxa bli juli bebbar. är beräknad 8 aug men blir igångsatt v37 om dom inte rullat ut innan, tvillingar brukar vilja ut runt v 35. skönt att fuska några veckor för de tungt me 2!:) födde oxa en dotter i Juli förra året och hon va tidig, 37+5 så risken e stor att dessa vill ut själva innan igångsättning. på ul verkar de som de är 2 töser, den ena syntes de jätteväl på men den andra höll handen för så man han bara skymta:) ska på nytt ul på onsdag så då blir de klarare besked!:)

Augmam
2 Augmam
13 år sedan ´

Sv: bf i augusti är ni kvar?

i maj ska jag på föräldragruppen 5 gånger och det är sista månaden i skolan med. och i juni flyttar jag till en fin marklägenhet. och i juli fyller jag år och i början av augusti är det dags. måste planera in en dag till IKEA med. någon som vet om det är möjligt 3,5 vecka innan bf? fyller då år nämligen eller är det alldeles för jobbigt? jag bor i småland men kan tänka mig att åka upp en dag eller du kanske tycker jag är för ung?

13 år sedan ´

Sv: bf i augusti är ni kvar?

ja har känt att det e väldigt upp å ner. ena veckan e ja jätteglad å pigg, medans andra e ja trött som bara den å känner mig lite nere. just nu e ja inne i en "ljus" period=) nej, jag har faktiskt mått väldigt bra om ja jämnför me andra. nu har ja börjat få lite halsbränna men det e typ allt. det som gör mig nere ibland e att ja inte känner igen min kropp. har lite svårt med att inte kunna kontrollera hur den påverkas. ja tycker magen är jättegosig, men det e det här med resten. tjocka lår me celluliter har ja fått. hade lite innan, men nu har det blivit mer å det känns rikitgt jobbigt=(

men man får väl tåla lite eftersom man får något så fint i slutändan=)

Sara.
4 Sara.
13 år sedan ´

Sv: bf i augusti är ni kvar?

Skönt o höra att det är bra med de allra flesta:) men är det någon som är sjukskriven/ har problem med rygg eller annat? Känner att jag blir bara sämre för varje dag som går men vet inte vad jag ska göra.... Vill ju inte klaga heller!
13 år sedan ´

Sv: bf i augusti är ni kvar?

Jag har varit helt sjukskriven sedan början på feb, pga av magsårsliknande problem men ska troligtvis börja arbeta några timmar beroende på vad läkarna säger.
Carpe Diem!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne