MotherMary92

3 MotherMary92

1089 visningar

Var är bajset??

Jag har en son som blir 4 månader nästa vecka. Och för lite mer än en månad sen så slutade han bajsa. Jag helammar honom och han verkar inte må dåligt. Men nu har det gått två veckor utan något bajs!! Ingen fattar vart det tar vägen. När jag vägde han för 2 dagar sedan hade han bara gått upp 80g på 3 veckor och följer inte sin kurva längre! Han fastnade under förlossningen och vi har haft det väldigt jobbigt och nu stressar jag upp Mej inför detta medan dom på BVC kliar sig i huvudet och rycker på axlarna. Kan det ha med ämnesomsättningen. Ska jag be en läkare ta prover på honom? Tacksam för svar
7 Svar (äldsta svaret först)
 • Vi har varit hos läkare och så länge han inte verkar må dåligt så ska jag bara vända mej till BVC. Japp masserar han 3 ggr per dag tar tempen och allt! Jag får fighta vidare!
 • 5

  olivian

  3 olivian

  2 veckor är lite för länge för att det ska vara normalt. Samma hände min son vid fyra månaders ålder, det visade sig sen att han var allergisk mot mjölkprotein vilket innebar att jag fick ta bort alla mjölkprodukter ur min kost. Han var ändå rätt böjd inledningsvis trots att han inte bajsade men efter hans dop då det blev mkt grädde och annat för min del så märkte vi ändå att han fick ont också) Nu behöver det ju inte vara det, men prata med BVC och gör inga egna utredningar är mitt tips!
 • 6

  olivian

  3 olivian

  Läste nu att du pratat med BVC! Sorry.. Men ligg på lite, så ska han ju inte behöva ha det. Som längst gick det tre veckor mellan bajset på vår son men så ska det verkligen inte behöva vara, särskilt när du ammar! När jag la av mjölkprodukterba började han bajsa i princip dagligen efter ett par dagar bara.
 • 7

  catja

  5 catja

  Testat lactulos? Vi gav 3 kryddmått till sist o då kom allt ut :) nu kan hon bajsa själv utan något pga hon får kofrimjölkersättning. JAg har aldrig ammat ribed kom aldrig igång. Så din lilla ängel kan va allergisk som min e :)