SeZret

0 SeZret

15484 visningar

Vad stämmer egentligen?

Hej alla!
Jag blir så förvirrad av allting känns det som. Slutade med mina p-piller i slutet av januari och har försökt bli gravid sedan dess. Fick mens direkt efter jag slutat med piller och fick sedan mens 9 mars. 41 dagar senare.

Nu har jag inte fått någon mens sedan dess, har oregelbunden mens men brukar inte ta så här lång tid. Gått över fyra månader nu.

Jag har haft brun-röda flytningar nu ett tag, lite mer än en vecka kanske? De kommer och går, har de någon dag då och då sen kan det sluta i en dag och sen får jag det igen.

Någon sa till mig att bruna  flytningar är vanligt tidigt i graviditeten. Dock gjorde jag gravidtest 20 juni som var neg.

Var hos UM förra veckan och gjorde blodprovstest och det visade att allt var normalt. Gynykologen tyckte vi skulle vänta och se. Har jag inte blivit gravid eller fått mens i nov-dec skulle jag höra av mig. Men känns så lång tid!

Jag har inte berättat för UM om flytningarna. De var bruna till en början men har nu blivit brun-röda. Hade i torsdags och lite grann igår. Inte haft något idag. Dock är det inte så stora mängder, räcker med trosskydd som jag byter max 1 ggr/ dag.
UM här där jag bor har semesterstängt nu v. 29 och 30 så blir inte att prata med dem på ett tag heller.

Jag tänkte fråga er vad ni tror? Är jag gravid? Någon nämde också missfall , men borde jag inte blöda mer då? Inte haft några klumpar elr liknande heller.

Känns som man inte vågar göra så mycket test heller. Har gjort så många så man blir besatt nästan, nä men ja. Vill nästan vara säker innan jag gör igen känns det som. Måste köpa nu dessutom då UM är stängt.

Inte känt något spec annars förutom flytningarna. Några tips på hur man lättare blir gravid? Svårt när man har oregelbunden mens och säkert inte så mycket ägglossningar. Finns det piller?

Snälla svara om ni tror/ vet något. :)
/ Ronja

1705 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  JS_90

  0 JS_90

  Jag slutade med p-piller i slutet av april. fick pillermens, och sedan mens i början av juni. efter det tog det 27 dagar för den att komma, men före den kom på riktigt hade jag ljusröda flytningar till och från i 4 dagar. Lycka till!:)

 • 2

  JS_90

  0 JS_90

  *37 dagar menade jag, inte 27:p

 • 3

  Mamsen

  3 Mamsen

  Jag har också haft oregelbunden mens efter att jag slutade med minipiller. Det var omöjligt att "pricka" in ÄL så vi hade helt enkelt sex varannan till var tredje dag till slut och  då tog det sig direkt Lycka till! Jag vet hur jobbig din väntan är!