Forever

1 Forever

7274 visningar

BIM dagen mensvärk ingen men o inget plus

Som jag skrev i rubriken har BIM idag vakna i natt av att jag svettades och hade mensvärk o tänkte nu kommer den men icke sen på morgonen fortsatte mensvärken men ingen mens.. Skumt o testerna visar negativt.. Det sticker i magen till o från men inget mer.. Har en cykel på 28 dagar i den brukar alltid va punktlig! Men jag minns när jag vart gravid med min son så fick jag oxå mensvärk men ingen mens o plussade.. Men då hade jag ingen aning om hur min mens cykel såg ut så vet inte vilken dag jag plussa på.. Men är det någon som känner igen sig är det vanligt att man plussar några dagar efter BIM el är det kört tror ni? Tacksam för hjälpen Med vänlig hälsning
3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Missmadde

  7 Missmadde

  Det är inte speciellt vanligt att plussa tidigt. Försök igen om en vecka om inte mensen dyker upp, får du inget plus då vänta en vecka till innan du testar dig, inget plus då vänta ytterligare en vecka osv. 

 • 2

  Forever

  1 Forever

  Tack för svaret missmadde! Får nog göra det! :)
 • Htc halten stiger olika i olika graviditeter, det är väldigt få som plussar samma dag som bim, så vänta ett tag till, mensen krånglar ju alltid när man hoppas! ;-) lycka till!