reistad

4 reistad

8880 visningar

v33+5, har förlossningen startat? vecka 33

I lördags hade jag ont mellan benen, alltså jag hade svårt att gå, detta ihop med ett tryck neråt. Tänkte inte mer på det..sen söndagen hade jag bara trycket neråt och ont i bäcken. Måndagen började med att jag hade 4 riktiga värkar på 15min, sen helt plötsligt stoppades det. Efter dom 4 värkarna har jag "bara" ont mellan benen (inte blygläpparna, utan inuti), tryck neråt och ont i bäcken.

Jag va inne på förlossningen igår, där jag fick ligga i ctg-kurva, men alltså såg bra ut..gjorde även vul och vanlig gyn, dock va min livmodertapp 4cm (som vanligt). Barnmorskan där sa så här, denna undersökningen kan inte avgöra om du kommer föda för tidigt eller ej. Dock, kommer förlossningen igång på riktigt till v34+0 så hjälper vi dig, då stoppar vi inte förlossningen.

Vad kan detta vara? Är det tecken på att förlossningen kommer starta snart? Sjukt nervös! Någon som varit med om samma sak?

1283 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Celina

  4 Celina

  Alltså, de smärtor du beskriver har jag känt under flera veckor, är nu i vecka 39+2 och det har fortfarande inte kommit ut nån bebis.

  Just när det kommer värkar så som du beskriver så blir man ju väldans förhoppningsfull och tänker att "nu kanske!"

  Hoppas allt kommer gå bra i alla fall, hur tidigt eller sent det sker :-)

 • 2

  reistad

  4 reistad

  Dessa värkarna som jag fick 4st utav, det va riktiga värkar..sjukt ont. Aja, hoppas att lillkillen stannar kvar ett tag till iaf :)

 • 3

  Ubmpdy

  0 Ubmpdy (gäst)

  ivermectin 8000 - stromectol online ivermectin buy canada