Annie88

0 Annie88

3243 visningar

Svårt att andas vecka 33

Sen runt 6 tiden ikväll har ja haft lite svårt för att andas. Att det typ är tungt att andas och att ja inte får tillräckligt med luft. Har inte gjort nått direkt "ansträngande" idag, utan har mesta dels bara tagit det lugnt. Funderade på om det kanske kunde va att ja ätit nått ja kanske e allergisk emot men kom inte fram till nått. Sökte lite på google och läste om andra som haft lite andningssvårigheter och sökt läkarvård för det utan att hitta resultat och fått svaret att det kan va för att bebisen ligger och trycker på en nerv lr ett blodkärl. Någon som har varit med om nått liknande under graviditeten?
5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Annie88

  0 Annie88

  Hittade lite mer info xD Kanske kan va nått sånt? http://www.growingpeople.se/templates/Page.aspx?id=12607
 • 2

  Ma2010

  4 Ma2010

  Det får nog alla mer eller mindre nån gång under graviditeten. De e bara bebisen som trycker, så de behöver du inte oroa dig för. Jag känner så från och till. Beroende på om jag ligger, står eller sitter.
 • 3

  CelieH

  4 CelieH

  Jag har känt av det där rätt ofta, men det är nog som sagt var bara bebisen. Vissa dagar får jag dra jättedjupa andetag för att det ska kännas ok. Ska visst bli bättre när magen sjunker ner.

 • 4

  rauija

  0 rauija

  Jag har också haft svårt att andas, och enligt min BM är ingen fara.
  (måste liksom ta riktigt djupa andetag ibland för att det ska kännas som jag får nog med luft)

  Men om det är riktig "andnöd" du har ska du nog ringa en läkare.

 • säger som Ma2010... Inte för att jag någonsin gått så långt in i en graviditet (än), har 10 veckor kvar. Men gissar starkt på att det är bebis som trycjker! :)