anna1990

5 anna1990

7229 visningar

sjukskrivning? vecka 28

någon här som blivit sjukskriven pga ischias eller liknande?

är i v 27+1 nu, & kom tillbaka till jobbet igår, fick kämpa mig igenom dagen med trappstäd osv.. 

idag ringde jag bm & fick läkartid på tisdag, så tills dess sjukskriver jag mig själv för klarar verkligen inte av det.

men vissa dagar känns det som bortblåst, då har jag "normal" ont, men efter jobbardagarna har jag sjukt ont... är så rädd att kanske inte få igenom en halvtidssjuksskrivning iaf fram till jag går på havandeskapspenning. har även en hel del onda sammandragningar under jobbpass.. så att jag måste andas igenom & åka hem & vila.. 

hur "ont" ska man ha för att få igenom de? nojig att man inte får igenom de för jag inte har tillräckligt ont just då & kan röra på mig någorlunda normalt, men när de väl gör ont så strålar de ju igenom hela benet & jag blir väldigt orörlig & svårt att få med ena benet..

 

1146 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag har inte samma besvär som du har, jag är extremt trött. Det märks ju inte heller om man har vilat innan man träffar läkaren. Jag behövde bara berätta min situation för läkaren och beskriva hur en dag ser ut och hur mycket vila jag behöver för att kunna orka med vardagssysslor som att laga mat och handla... Han sjukskrev mig på heltid från det att jag träffade honom första gången och graviditeten ut... Är nu i v 33 och har varit hemma sedan mitten av oktober...
 • 2

  Ympxjd

  0 Ympxjd (gäst)

  stromectol tablets for humans for sale - purchase ivermectin buy oral ivermectin
 • 3

  Uyecwe

  0 Uyecwe (gäst)

  stromectol medication - ivermectinep ivermectin 12mg