Elefantmamman

3 Elefantmamman

1358 visningar

Orolig, minskade gravsymptom vecka 10

Är i vecka 10+ nu och är orolig för känner mig knappt gravid längre. Är det normalt? Någon som symptomen också minskat för? Vill ha kvar min lilla tjorv i magen :€
7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  FridaJT88

  5 FridaJT88

  Symtom kommer och går du behöver ej oroa dig... Hade som dig och nu mår jag illa igen trots stt jag är i v23
 • jag kände lika dant. försök att inte oroa dig. även om det är svårt. jag vet, jag fick smått panik. men ju mer man tänker på det ju mindre känner man =)  
  njut av att du vet att du har en liten inuti dig =) sågår  dom sista orosveckorna somen dans jag lovar dig =)

 • 3

  sussie33

  3 sussie33

  Jag hade som dig+ en blödning. hade inte ont i brösten på en vecka. Men min lilla mår bra. Och nu mår jag sjukt dåligt. Så sålänge du inte blöder och grav symptom förvinner  så ärr det nog ingen fara.

 • Runt vecka 12-13 lugnar sig graviditetshormonerna. Förmodligen är det detta du redan känner av. Symptomen kan komma och gå lite från dag till dag och vecka till vecka också. Tror inte du har något att oroa dig för.

 • Det ær jæættenormalt :) 

 • 6

  catja

  5 catja

  De e så pga din kropp nu anpassar sig efter du e gravid, nu vet den om de o känner graviditeten, då brukar de i nästan alla fall bli så här, finns något man kallar spökveckorna så de kan ja de som börjar nu, jäklar så för att då helt plötsligt känner man inget. Inga frågor e dumma tänk på de ring alltid gyn eller BM för att fråga om allt.
 • tack för alla svar. Vad goa ni är som tar er tid. Jag är bara så orolig, vill inte få MF eller något sådant. Hoppas lillen håller sig kvar i magen ett bra tag framöver ;) Nu längtar jag till UL vilket inte blir fören i vecka 18-19, uh så långt kvar :(