hannah86

7 hannah86

5512 visningar

Nästäppa, snälla hjälp vecka 17

Jag är så fruktansvärt tät i näsan... Jag har fått renässans plus och rhinucort Aqua men inget funkar... Det ända som hjälper är otrivin utan konserveringsmedel men jag har använt det mer än 10 dagar men nu tror jag det är mer än bara gravidtäppa, har nog blivit förkyld också... Hur farligt är det att fortsätta med otrivin och vad kan hända?
961 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Melonmix

  2 Melonmix

  heej! tyvärr kan jag inte komma med något bra svar. Jag ville mer säga att jag har exakt samma problem.. Jag blir galen! Plus att jag är allergisk mot det mesta, vilket jag nästan aldrig känner av för det är så mild grad av allergi, eller vad man ska kalla det. Men NU, herregud, det är som att det är högsäsong av pollen alla dagar i veckan.. Jag är täppt nu, och när spraya jag sist? tre timmar sen kanske.

  Sen ploppar det alltid in folk som säger "du ska inte använda nässpray bla bla bla" Men vad gör man inte för att kunna andas?!

  Jag gissar att du har de likadant som jag, att man rent blir anfådd när man äter eftersom att man måste andas mellan tuggorna..?

 • 2

  hannah86

  7 hannah86

  Ja det e hemskt...'jag måste använda nässpray , jag använder ALDRIG nässpray i vanliga fall inte ens när jag är förkyld men det går inte att undvika nu
 • 3

  mammibaby

  2 mammibaby

  Precis samma här :( det är så fruktansvärt jobbigt... jag väntar mitt andra barn nu och hade samma problem med de första använde otrivin hela graviditeten. Nu har jag använt otrivin i 6 mån även fast de råder en till annat men inget funkar. Det enda jag vet är att det går över till bröstmjölken så de ej ska användas när man ammar. Så själv tror jag inte det är så stor fara för barnet. :D