Nilsson579

4 Nilsson579

3374 visningar

När känner man andra barnets rörelser? vecka 11

Väntar mitt andra barn och de säger att man känner de barnet tidigare än de första. Min första graviditet kände jag att det rörde sig i vecka 18. Hur är det sitt andra barn. Igår tyckte jag att jag känner något som var som bubbeler men tror det är förtidigt ännu att känna bebisen röra sig.
7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Bumbi

  5 Bumbi

  En del säger sig kunna känna bebisen röra sig i vecka 14 lite lätt som fladder eller bubblor, sparkarna kommer nog kring vecka 17-21 ändå skulle jag tro :) Beroende på var moderkakan sitter och hur barnet ligger i magen.

  Första barnet kände jag sparka i vecka 18, denna graviditeten kände jag dem kring vecka 17-18 dock rörelser från bebis uppfattade jag i vecka 16 :)

  Inte många veckor kvar för dig innan du får känna ordentligt :D

 • Mysigt:)
 • 3

  jassi

  5 jassi

  Första kännde jag v 16+? o nu sen v 8 har jag kännt hur de bibblar!! men ingen riktig spark än :(

 • 4

  Mysan89

  5 Mysan89

  Första barnet kände jag första riktig sparken i v 16. Nu väntar jag andra barnet och kände första riktiga sparken först efter v 17. Har båda gångerna haft moderkakan bak, så det har inte haft nån betydelse. Den här lilla krabaten är betydligt mycket lugnare än va dottern var när hon låg i magen!
 • 5

  Lindahl

  4 Lindahl

  Med första kände jag i v 16+? men denna gången hade/har jag moderkakan/livmodern i framvägg och kände inte förräns v17+?

  Så det kan bero mycket på det också att man inte känner, de brukar säga att man känner tidigare med andra barnet för man vet redan hur det känns. Man känner liksom igen känslan!

 • 6

  baby87

  5 baby87

  Jag är i vecka 13 ( 12+1) idag & sedan säkert 3 veckor tillbaka kan jag känna som små bubblor..

 • 7

  Jennie28

  3 Jennie28

  Med mitt första och andra barn kunde jag känna sparksr redan i vecka 14. Nu väntar jag tredje barnet, går in i vecka 13 (12+0) på måndag. Sen ungefär två veckor tillbaka har jag känt hur de puffar lite smått långt ner i magen. Tror att man känner olika från person till person. Man är olika känsliga o sen så beror de ju på hur barnet ligger o vart moderkakan sitter.