lkpg_81

0 lkpg_81

1451 visningar

När börja med ÄL-stickor? vecka 1

Det börjar dra ihop sig för ett nytt försök att göra en liten. Den här gången tänkte jag testa med ägglossningsstickor för att vara på den säkra sidan. Hur många dagar efter sista mensens första dag bör man börja testa? Bör man testa varje dag eller räcker det med varannan?

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Kornelia

  0 Kornelia

  Hej jag köpte på snabbtester.se där har de paketpris så jag testade varje dag för att vara på den säkra sidan. Jag vet inte hur du funkar men jag kände aldrig av när jag hade äl, därför :)

  kram och lycka till!

 • 2

  Bj-84

  3 Bj-84

  Jag har oxå gått och funderat på det där, Men jag tror inte jag ska köpa några stickor den här gången. Tror att jag kommer bli för medveten om när det ska ske och att det ska ske att det resulterar i att det inte blir något den här gången heller. Jag tänker gå efter ÄL-kalendern här på hemsidan och inte försöka tänka på det så mycket. Vill förösöka ha inställningen "händer det så händer det"

  Men skulle det inte bli något den här gången ska jag nog köpa ÄL-stickor. Jag har hittat någon sida där det stod vilka dagar dom utifrån sista mens rekomenderade att börja med ÄL-stickor men kommer inte ihåg adressen. Men det är bara att googla finns nog fler än en sida antar jag. En som var bra va annars: http://www.alltforforaldrar.se/kul/agglossningskalender

  Håller tummaran! Lycka till! =)

  Mvh BJ

 • 3

  Miamamma

  0 Miamamma

  ca. 14 dagar

 • Jag började med mina CB 11 dagar efter mensens första dag :)

 • 5

  Maia84

  3 Maia84

  Hej! Jag var nojig och började kanske lite tidigare än vad jag behövde.  9 dagar efter första mensdagen. Jag köpte ett digitalt och fick ingen smiley förrän 5:e dagen. Men det är olika på alla. Nu går jag och väntar på att tiden ska gå så jag får se resultatet av det. Spännande ifall det fungerat denna gången. :)

  Lycka till!!